כואב לחברה בזמן סקס.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואב לחברה בזמן סקס.
    איציק
    17/02/2009

טוב אז האמת שנתקלתי באתר הזה ואני רואה בזה הזדמנות טובה לשאול. כשאני וחברה שלי מקיימים יחסי מין כבר למעלה מחצי שנה כואב,זאת אומרת שאם אני עושה מהר מדי כואב,אם אני עושה חזק מדי כואב,כשזה בתנוחת דוגי או כל דבר מאחורה (אך בכוס) אז כואב לה. וכבר בלי קשר לגודל,אז לא לומר זה קשור לגודל בבקשה. וזהו כואב לה,כשאנחנו מקיימים יחסי מין,מה הן הסיבות שבגללן פתאום יכאב לאישה?! ודרך אגב שנינו בני 19 במידה וזה עוזר ( :

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כואב לחברה בזמן סקס.

הוספת תגובה

• לאיציק

noam@
    17/02/2009

זה לא קשור לבעיות רפואיות ולא לכלום.. אם אתה קשוח איתה ועושה חזק או מהיר, אז מטבע הדברים כנראה שכואב לה.. פשוט תנמיך קצת את הקצב, ולא ייכאב לה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנת( :

איציק
    17/02/2009

לא לא אתה לא הבנת. שכבתי עם אחרות,כן!? וזה לא שאני מפרקקק אותה,זה נעשה בעדינות,אך מגוון התנועות ממש מצומצמם משום שכואב לה בכל מיני צורות ולר בדוגי. ואני ממש עדין אבל זה ממש על הקצה זאת אומרת שפעם אחת חזק כואב. יותר מדי כואב. בקיצור שכבתי עם אחרות וזה לא משהו רגיל. השאלה שלי-אילו סיבות עשויות להיות לזה לפי השיפוט שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• >שמע

טל
    17/02/2009

אחרי הפעם הראשונה זה עוד כואב כמה פעמים אבל אתה מדבר כבר על חצי שנה, וזה כבר מעורר סימני שאלה. זה מאוד מוזר אתה מצליח לחדור? ניתקל בקשיים? היא רטובה כמו שצריך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיציק שלום

מירב שרון
    18/02/2009

מאחר וחברתך סובלת מכאבים במהלך קיום יחסי מין במשך כ"כ הרבה זמן, הייתי ממליצה לה להגיע למרפאה לטיפול מיני ולטפל בבעיה. חבל שתמשיך לסבול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו