מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואב לחברה בזמן סקס.איציק17/02/2009
טוב אז האמת שנתקלתי באתר הזה ואני רואה בזה הזדמנות טובה לשאול. כשאני וחברה שלי מקיימים יחסי מין כבר למעלה מחצי שנה כואב,זאת אומרת שאם אני עושה מהר מדי כואב,אם אני עושה חזק מדי כואב,כשזה בתנוחת דוגי או כל דבר מאחורה (אך בכוס) אז כואב לה. וכבר בלי קשר לגודל,אז לא לומר זה קשור לגודל בבקשה. וזהו כואב לה,כשאנחנו מקיימים יחסי מין,מה הן הסיבות שבגללן פתאום יכאב לאישה?! ודרך אגב שנינו בני 19 במידה וזה עוזר ( :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיציק
noam@17/02/2009זה לא קשור לבעיות רפואיות ולא לכלום.. אם אתה קשוח איתה ועושה חזק או מהיר, אז מטבע הדברים כנראה שכואב לה.. פשוט תנמיך קצת את הקצב, ולא ייכאב לה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת( :
איציק17/02/2009לא לא אתה לא הבנת. שכבתי עם אחרות,כן!? וזה לא שאני מפרקקק אותה,זה נעשה בעדינות,אך מגוון התנועות ממש מצומצמם משום שכואב לה בכל מיני צורות ולר בדוגי. ואני ממש עדין אבל זה ממש על הקצה זאת אומרת שפעם אחת חזק כואב. יותר מדי כואב. בקיצור שכבתי עם אחרות וזה לא משהו רגיל. השאלה שלי-אילו סיבות עשויות להיות לזה לפי השיפוט שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה>שמע
טל17/02/2009אחרי הפעם הראשונה זה עוד כואב כמה פעמים אבל אתה מדבר כבר על חצי שנה, וזה כבר מעורר סימני שאלה. זה מאוד מוזר אתה מצליח לחדור? ניתקל בקשיים? היא רטובה כמו שצריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק שלום
מירב שרון18/02/2009מאחר וחברתך סובלת מכאבים במהלך קיום יחסי מין במשך כ"כ הרבה זמן, הייתי ממליצה לה להגיע למרפאה לטיפול מיני ולטפל בבעיה. חבל שתמשיך לסבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)