עזרה דחופה בבקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בבקשה.
    שלומי
    18/02/2009

שלום אני בן 16 וחצי. קיימתי עם מישהי יחסי מין ללא קונדום, גמרתי בחוץ ואין שום בעיה היא לוקחת גלולות. אם לאמין לה לפי מה שהיא אמרה לי זה שאני השני שלה, היא קיימה סקס עם אדם אחד לפניי אבל כמה פעמים..ולא תמיד עם קונדום. ועוד היא גם ירדה לי (אם זה חשוב) השאלה וחשש שלי אם יש סכנה כלשהי לאיידס חס וחלילה. ובכלל, אסור כלל לקיים יחסי מין ללא קונדום ? וכשרוצים להביא ילדים, אז זה גם הסתכנות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה בבקשה.

הוספת תגובה

• למודאג

noam@
    18/02/2009

זה היה די חסר אחריות לא להשתמש בקונדום. סיכוי מאוד מאוד נמוך שאתה יכול להידבק באיידס. גם בגלל שלא בטוח שהגיע זרע לנרתיק, וגם בגלל שרוב הסיכויים שאין לה איידס. תמיד צריך להשתמש בקונדום, גם אם לוקחים גלולות, אלא אם כן הבנאדם בטוח שאין לו איידס או כל מחלות מין אחרות, ושהוא לוקח גלולות, אפשר לא להתמש בקונדום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

טל
    18/02/2009

אין כל קשר בין אם זרע הגיע לאיבר המין או לא, אם באת במגע איתה והיא חולה- נדבקת נקודה. לא מדובר רק באיידס.. הרפס ...עגבת.. לך תדע... אז כן זה היה חסר אחריות כשרוצים להיכנס להיריון הפרטנרים הם בד"כ קבועים ומוכרים ועורכים בדיקות פשוט לשלול מחלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו