מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענו לי בהקדם זה דחוףחסוי01/08/2007
אני בת 17.5 .אני בתולה.לפני כחודש אני וחבר שלי התמזמזנו אך לא עשינו סקס. היינו ערומים אחד על השני ונוזל הזרע שלו יצא ונגע לי במשטח העליון של איבר מיני.תמיד בסוף חודש אני מקבלת מחזור ומזה שבועיים שאני לא מקבלת וזה באיחור רציני .האם קיים סיכוי להיריון ללא חדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK01/08/2007לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גינקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכוי קיים
01/08/2007לא צריך חדירה בשביל הריון. מספיקה שפיכה בפתח הנרתיק לשם כך.
עם זאת, ייתכן וזה סתם איחור טבעי במחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדוקטור
חסוי01/08/2007הייתכן שאם נוזל הזרע נגע שערות ערווה ...יתכן היריון? בבבקשה תענו לי אני בלחץ היסטרי זה בחיים לא איחר לי עד התאריך ראשון ושני לחודש שאחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים יקרים,אנא ענו בהקדם :)
החבר02/08/2007שלום לכולם,אני החבר.
אני ואהובתי נורא מודאגים, ורוצים כבר לקנות מחר ערכה לבדיקת הריון....
אפשר לקבל הסבר על השימוש בהן ומחירם?
בתודה רבה,לילה טוב ושקט לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן קיים סיכוי קטן להריןון ללא חדיר
עידן מיליצ'ר02/08/2007יהייה נכון לבדוק שאת לא בהרין, אך נדמה לי שזה יותר בגלל הלחץ!!!! מאשר מיחסי המין!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעידן מיליצ'ר
חסוי02/08/2007הבעיה היא שלא קיימנו יחסי מין...אני בתולה ...ואיבר מינו של חבר שלי לא נגע באיבר עצמו אלא בשערות ערווה אבל אנחנו לא זוכרים אם יצא לו ולו מעט מנוזל הזרע או לא....ואיך מלחץ יכול להיפסק המחזור? לפני שבועיים לא הייתי לחוצה...התחלתי להילחץ לקראת 28 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן, קיים סיכוי להריון
יפעת מקלר02/08/2007גם ללא חדירה. אם כי יכול גם להיות שהאיחור הינו כתוצאה ממתח ולחץ. בכל מקרה כדאי שתפני לגניקולוג\ית לבדיקה, ככל שתזרזי כך ייטב שכן אם את אכן בהריון, ניתן לבצע הפסקת הריון בשלבים המוקדמים ביותר באמצעות גלולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)