אשמח אם תחוו את דעתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תחוו את דעתכם
    מיכל
    19/02/2009

היי... קוראים לי מיכל וההודעה שאני הולכת לכתוב לא בדיוק קשורה לסקס ואני אשמח אם מישהו יחווה את דעתו בנושא.. יש לי חבר.. לא הרבה זמן.. כמעט חודש, אני אוהבת אותו.. לא מאוהבת ולא "מתאבדת" עליו.. אבל אני אוהבת אותו.. אני הכרתי ילד לא מזמן.. והתחלתי לפתח אליו רגשות.. השאלה שלי היא מה לעשות? הילד הזה יודע שאני מפתחת אליו רגשות והוא התוודה בפני שגם הוא מרגיש אלי רגשות.. האם להמשיך עם החבר? כאשר למרות הכל אני מסתכלת לכיוונים אחרים? או האם להיפרד ... תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח אם תחוו את דעתכם

הוספת תגובה

• למיכל

noam@
    19/02/2009

לפי דעתי, כדאי לך להמשיך עם החבר הישן שלך, ולא לעזוב אותו. את אוהבת אותו, והוא אותך, ולמרות שהכרת מישהו חדש, לא שווה להיפרד מהישן. זה גם ייפגע בו מאוד כל הפרידה במיוחד כשהוא יראה שאת מסתובבת עם השני, וזה גם ייצור בעיניו תדמית מסוימת כלפייך, תדמית לא טובה.. אם את אוהבת את זה שפגשת עכשיו יותר, אני חושב שכדאי לך כן להיפרד מהחבר הקודם, אבל למצוא תא הזמן המתאים, זמן של מריבה או עירעור ביחסים שלכם, כדי שזה לא לגמרי יפגע בו !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל שלום

מירב שרון
    19/02/2009

באהבה אין שחור ולבן ואין נכון ולא נכון. באהבה לא כדאי אף פעם "להתאבד" על אף אחד. לדברייך את כולו חודש עם החבר הראשון ואת אומרת שאינך מאוהבת בו. בדר"כ בתחילת קשר זה דווקא השלב של "הפרפרים בבטן", ואני מבינה שאת זה אין לך עם חברך הנוכחי, אבל כנראה שיש תחושת ביטחון ואמון איתו שזה מאוד חשוב בזוגיות. תשאלי את עצמך למה בעצם את "פוזלת" לכיוונים אחרים? מה חסר לך בקשר הנוכחי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו