מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה-***20/02/2009
אני בת 15 וחצי ויש לי חזה קטן יחסית (אני מידה b70 בחזיה) וזה מפריע לי נורא.... האם זה עושה אותי לפחות חתיכה ופחות שווה? (אגב אני בחורה יפה ואני מתכוונת בעתיד להיות דוגמנית קיבלתי כבר מספר הצעות לכך....) יש מצב שהחזה עוד יגדל? עד איזה גיל הוא יכול לגדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה...
אחד22/02/2009היי אני לא מבין אם את יפה ממה את חוששת? את פוחדת שזה יעשה בעיה בדוגמנות? ממש לא.. ואם יעשה אז? אם יהיה לך ציצי קטן זה לא אומר כלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה קטן
דידי22/02/2009היי,תהיה שלמה עם עצמך ראי לדוגמא את יעל גולדמן היא שטוחה לגמריי ודוגמנית מצליחה ומתחתנת בקרוב ביי אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון וגם...
אחד22/02/2009גם מלי לוי היא שטוחה ומדגמנת... וגם אם לא תדגמני זה לא סוף העולם... ממה את לחוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.......
***22/02/2009תודה על העצות והתמיכה..... רק יש למישו מושג עד איזה גיל החזה יכול לגדול?? אני מסוף כיתה ח' עם אותו מידה בחזיה וזה די פאדיחה...... אז השאלה היא האם יש מצב שהוא עוד יגדל???..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בלחץ כי
***22/02/2009כולם מלחיצים אותי....כל האנשים שאני פוגשת אומרים לי ללכת לעבוד בדוגמנות כי אני יצליח בזה אבל לפני שהם מסיימים את המשפט הם גם ממליצים לי ללכת לניתוח להגדלת חזה....... וגם בבית ספר תמיד אומרים עלי שאלוהים נתן לי פרצוף יפה, נתן לי גוף יפה אבל את החזה שלי שכח לנפח..... ולכל החברות שלי יש חזה פי שתיים או שלוש משלי........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמיני או לא
גלית22/02/2009גם אני הייתי במידה הזו בתיכון. והייתי בטוחה שאני אהיה לבד כל החיים וכו' וכו' אבל הנה אני, 10 שנים אחכ החזה שלי גדל גם בהיקף וגם הקאפ והיום אני 85C אז קיצר - סבלנות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישלך עוד לגדול ולגדול
:> ילדונת24/02/2009וגם לחזה שלך... וגם אם לא זה לא סוף העולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון24/02/2009את עדיין בגיל של צמיחה פיזית, אותו כנ"ל לגבי החזה שלך, כך שבשלב זה את צריכה להיות סבלנית. זה גם עניין תורשתי, תלוי בגודל החזה של אמא, סבתא וכד'. ככה או אחרת, חשוב שתהיי שלמה עם הגוף שלך. מי קבע שחזה גדול יותר יפה? נכון שהגודל מושך את תשומת הלב אבל גם חזה קטן ימשוך תשומת לב, אם תלבשי חולצה בלי חזייה, או שתדגישי את אזור החזה עם שרשרת, וכד'.' חוץ מזה על טעם וריח אין מה להתווכח, יש בנים שיעדיפו חזה גדול ויש כאלה שיעדיפו חזה קטן. עוד נקודה - תסתכלי על דוגמניות מסלול בעולם, לרוב הן שטוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)