מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורמונים בגלולותיולי20/02/2009
אני רוצה להתחיל לקחת גלולות נגד היריון, אבל מפחדת לקחת בגלל ההרומונים. מצד שני שמעתי שאם לוקחים גלולות עם מינון הורמונים נמוך מידי, אפשר להכנס להיריון אם שוכחים גלולה. מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
טל20/02/2009אמרו לך שטויות.... כל גלולה שנשכחת היא סיכוי להירין זה ממש לא קשור לאיזה מינון.. ואני לא מבינה... ממה את מפחדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
תמר23/02/2009יש גלולות עם הרבה הורמונים אבל בד"כ לא נותנים אותם לנערות, יש גלולות עם מינון הורמונים מאוד נמוך, למעשה הכי נמוך שיש כיום מינס-15 מק"ג ואם שוכחים גלולה אחת בקלות ניתן להכנס להריון ויש הרבה דימומים בין וסתיים, באמצע יש גלולות עם מינון נמוך אך עדיין מספיק גבוה כדי לא לגרום לתופעות לוואי בין הגלולולות האלו יש פמינט והרמונט - 20מק"ג. הגלולות האלו יותר מתאימות לנערות בגלל המינון הנמוך שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
:> ילדונת24/02/2009אל תדאגי יש מינון הורמונים נמוך ככה שזה פחות מזיק לגוף שלנו וקל לזה להשתלב עם המערכת. תאמיני לי אם תתחילי לקחת גלולות את תהיה כל הזמן מותרדת מיזה בהתחלה ככה שאין מצב שתישכחי... רצוי מאוד שתעשי לך תיזכורת בפלאפון או תגידי גם לבן הזוג לדאוג להזכיר לך... אני תמיד נוהגת לעשות שעון מעורר לשעה שבה אני לוקחת וזה בסדר. זה ממש מומלץ לקחת גלולות, דרך הגב כל עוד לא עברו 12 שעות מאז ששחכת את הגלולה אז את עדיין מוגנת (זה לפחות מה שכתוב בהוראות השימוש של הגלולות) אבל אני מאמינה שאת תגיעי לאיחור של 12 שעות. ככה שאין ממש סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
יולי24/02/2009תודה רבה על העצות שנתתם לי! בסוף באמת הלכתי לגניקולוגית של אמא שלי ומה שהיא המליצה לי לקחת זה גלולות עם מינון הורמונים סבירף כמו פמינט, ואז אם חלילה אני שוכחת גלולה בטעות הסיכוי להכנס להיריון הוא נמוך עדיין, לפי מה שהיא אמרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוגה שלום
מירב שרון24/02/2009לא כדאי לקחת סיכונים מיותרים, בכל מקרה עדיף לא לשכוח. ואם כבר שכחת, תוך 12 שעות עדיין את יכולה להשלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה חמודה
תמר24/02/2009אלו גלולות שמתאימות לבנות ושיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)