חרמנית יתכן שקרעתי את קרום הבתולים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרמנית יתכן שקרעתי את קרום הבתולים?
    בת 16
    21/02/2009

אני בתולה אבל אני מאוננת הרבה, לפעמים כשאני מאוננת אני מחדירה חפצים כמו מלפפון או מסרק האם זה מזיק? יתכן שקרעתי את קרום הבתולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

22/02/2009

אין לי מושג אם זה מזיק, לדעתי זה יכול לעשות שם זיהום אבל זו רק דעתי.......... וכן. זה בהחלט יכול לקרוע את קרום הבתולים.............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...................

:> ילדונת
    24/02/2009

זה לא אמור לעשות לך זיהום בתנאי שהחפצים שאת נוהגת לאונן איתם הם נקיים. וזה אכן יכול לקרוע לך את קרום הבתולים אם את מחדירה עמוק... או מחדירה ביכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת 16 שלום

מירב שרון
    24/02/2009

את מתחילה בכך שאת אומרת "אני בתולה א-ב-ל אני מאוננת הרבה", למה אבל? גם אם את בתולה וגם אם את במערכת יחסים עם בן זוג, זה לגיטימי לאונן. להחדיר חפצים ביתיים בתור צעצועי סקס זה גם אפשרי כל זמן שאת נוקטת באמצעי זהירות, למשל מסרק יכול לפצוע אותך, מלפפון זה בסדר כל עוד את מקפידה שלא להחדיר עמוק מדי כי אז תהיה לך בעיה להוציא אותו, וכד'. כמובן שקרום הבתולין יכול להיקרע בגלל החדרת חפצים, אבל אין לזה שום משמעות, כל עוד לא קיימת יחסי מין, את בתולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו