מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרמנית יתכן שקרעתי את קרום הבתולים?בת 1621/02/2009
אני בתולה אבל אני מאוננת הרבה, לפעמים כשאני מאוננת אני מחדירה חפצים כמו מלפפון או מסרק האם זה מזיק? יתכן שקרעתי את קרום הבתולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
***22/02/2009אין לי מושג אם זה מזיק, לדעתי זה יכול לעשות שם זיהום אבל זו רק דעתי.......... וכן. זה בהחלט יכול לקרוע את קרום הבתולים.............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...................
:> ילדונת24/02/2009זה לא אמור לעשות לך זיהום בתנאי שהחפצים שאת נוהגת לאונן איתם הם נקיים. וזה אכן יכול לקרוע לך את קרום הבתולים אם את מחדירה עמוק... או מחדירה ביכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת 16 שלום
מירב שרון24/02/2009את מתחילה בכך שאת אומרת "אני בתולה א-ב-ל אני מאוננת הרבה", למה אבל? גם אם את בתולה וגם אם את במערכת יחסים עם בן זוג, זה לגיטימי לאונן. להחדיר חפצים ביתיים בתור צעצועי סקס זה גם אפשרי כל זמן שאת נוקטת באמצעי זהירות, למשל מסרק יכול לפצוע אותך, מלפפון זה בסדר כל עוד את מקפידה שלא להחדיר עמוק מדי כי אז תהיה לך בעיה להוציא אותו, וכד'. כמובן שקרום הבתולין יכול להיקרע בגלל החדרת חפצים, אבל אין לזה שום משמעות, כל עוד לא קיימת יחסי מין, את בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)