חבר חצי שנה בלי סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר חצי שנה בלי סקס
    ליאור
    22/02/2009

יש לי חבר כבר חצי שנה ועדיין לא שכבנו , עשינו אמנם דברים אחרים אבל לא סקס למען האמת הנושא אפילו לא עלה ביניינו . הוא בתול ואני לא. אבל אני מחכה שהוא יעלה את הנושא ולא אני אבל בזמן האחרון הנושא הזה התחיל להפריע לי יותר. אני מפחדת שהוא מפחד מזה ולכן הוא לא רוצה לדבר על זה ובטח שלא לעשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר חצי שנה בלי סקס

הוספת תגובה

• לליאור

noam@
    22/02/2009

מה שאני חושב שכדאי לך לעשות זה לנסות לעשות איתו מהלך, ולאחר קצת זמן להפסיק. תנסי להסיק מהתגובה שלו אם הוא מוכן או לא מוכן. בפעם הראשונה הזאת שאת מנסה להתחיל מהלך אל תנסי באמת לשכב איתו, אלא רק להסיק מסקנות, ובפעם הבאה אם תראי שהוא רוצה ללכת על זה, תתחילי עוד מהלך ותעשו סקס. פשוט תראי לפי הרמזים שהוא נותן לך אם הוא מוכן או לא מוכן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

טל
    22/02/2009

לדעתי זה לא צריך להיות ברמיזות וניסיונות ועניינים. לדעתי אם אתם נמצאים בקשר פתוח ואוהב מספיק בשביל לשכב אתם יכולים גם לדבר על זה. אני מציעה שפשוט תשאלי אותו... אין יותר טוב מכנות ויושרה. תשאלי אותו אם הוא רוצה ומה הוא מרגיש לגבי זה ואם הוא חושש או דואג ...מה הוא חושב ופשוט תחליטו ביחד מה עושים.. זה הכל..זו ממש לא צריכה להיות דרמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במחשבה שניה.

ליאור
    23/02/2009

אני לא חושבת שכל האשמה מוטלת עליו .. הוא זה שיוזם את ראוב הדברים שאנחנו עושים והוא זה שמקדם אותנו תמיד.. הוא גם ראה אותי ערומה הרבה אחריי שאני ראיתי אותו לי לקח יותר זמן להיתח אליו לגמריי .. יכול להיות שהשיקול שלו הוא בכלל בגללי.. בגלל שאני לא מראה נכונות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

maya
    23/02/2009

מזה דימומים בין ווסתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בין ווסתי

:> ילדונת
    24/02/2009

וסת- מחזור דימום שהוא לא בזמן המחזור, דימום בין מחזור למחזור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו