מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהבן02/08/2007
אני בן חמש עשרה ובתול. מעולם לא אוננתי (לא עד כדי שיצא נוזל הזרע) ונוזל הזרע יצא רק בקרי לילה.
לפני כמה חודשים היה לי קטע עם משהי, והינו במיטה בלי חלק עליון. היה מגע ונשיקות אך בחלק הגוף העליון. היא רצתה להמשיך "למטה" אך אני לא הייתי בטוח בעצמי מספיק ולכן לא רציתי. למרות האירוע ה"מרגש מינית" לא קרה כלום חוץ מזיקפה.
האם זה בסדר שאני לא אוננתי מעולם? יש משהו לא בסדר בכך שנוזל הזרע יוצא רק בקרי הלילה?
ומה גודל הזיקפה הנורמלית בגיל הזה?
בבקשה תענו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרגשות מינית גורמת
יפעת מקלר02/08/2007לזיקפה, אך על מנת שתהיה תחושה של אורגזמה ושפיכה צריך גרוי נוסף של חיכוך או מגע ישיר באיבר המין (זה קורה בדרך כלל בחדירה, במין אורלי או באוננות) מכיוון שלא רצית "להתקדם" הלאה עם אותה בחורה אכן לא קרה כלום חוץ מזיקפה, וזה בסדר כשנמצאים עם משהי שעדין לא מכירים מספיק ולא חופשיים איתה.
זה בסדר שלא אוננת, מה שיותר חשוב לשאול זה האם יש סיבה מיוחדת לכך (כמו למשל ששמעת מההורים שזה אסור או שזה דבר מלוכלך). כשתרגיש שאתה בשל לכך, כדאי לעשות זאת מתוך מקום של להכיר את עצמך ואת גופך."כשתלך" עם האוננות עוד צעד תראה שהיא תגמר בשפיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מאונן
בן03/08/2007לא בגלל שההורים אמרו לי משהו.. יכול להיות שאני מרגיש שזה לא בשבילי. אך מעבר לכך, איני יודע מה לעשות כדי להגיע למצב של שפיכה בזמן האוננות, גם אם אני רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תשים זאת כמטרה
04/08/2007התרכז בהנאה שהאוננות גורמת לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)