בבקשה אם זה אפשרי לענות לי דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה אם זה אפשרי לענות לי דחוף
    maya
    23/02/2009

אתמול הייתי עם חבר שלי, עוד לא קיימנו יחסי מין אבל אנחנו מאוננים אחד לשני. אתמול בפעם הראשונה נשארתי בלי כלום עליי בפלג גוף תחתון ז"א בלי מכנסיים ותחתונים וגם עליו לא היה כלום והוא חיכך את האיבר מין שלו באיבר המין שלי..לא הייתי גמירה שלו עדיין, בזמן שהוא עשה את זה אבל אני מפחדת שזה כתוצאה מזה אני יכולה להיכנס להריון..הוא כמעט והחדיר את איבר המין שלו לשלי אבל לא רציתי והוא שם לב לזה אז הוא הבין שאני לא מוכנה והפסיק.. בבקשה תעזרו לי..אין לי מחזור סדיר ועדיין לא היה לי החודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה,

noam@
    23/02/2009

אני די (לא לגמרי, דיי..) בטוח שלא קרה כלום כל עוד לא הייתה גמירה. למרות שיש את "הנוזל שלפני" אין מצב שגם זה יצא, שזה חדר לאיבר המין שלך ועבר את כל הדרך עד לסוך הנרתיק לביצית. אני לא חושב שזה יכול להיות .. תחשבי על זה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור לי כל כך..

maya
    23/02/2009

לפי מה שאני מבינה את/ה, נועם לא חלק מצוות המומחים האמור לענות על השאלות..אני שמחה מאוד על התגובה שלך אבל עד כמה אני יכולה לסמוך על תשובתך..[?]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    23/02/2009

אם היה מגע של הפין שלו בפות שלך, אז יש סיכון להריון לא רצוי ואם כן, אז כדאי לקחת פוסטינור כל עוד לא עברו 72 שעות מהאקט עצמו. להבא, לא לקחת סיכונים, להגיע לרופא/ת נשים ולבקש גלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוווו איזה מלחיצים המומחים

:> ילדונת
    24/02/2009

אם כל הכבוד עד כמה שאתם אוהבים אותנו ואיכפת לכם מאיתנו לפעמים אתם מלחיצים על פארש. כאילו היא ציינה שהוא לא גמר ולא הייתה אפילו חדירה... זאת אומרת שאין סיכוי שהיא תיכנס להיריון, אז מתוקה 99% הכל בסדר, אל תיכנסי להיסטריה. המומחים פה נוהגים להלחיץ כדי שלא תחזרי על מעשייך שוב. ושמתי לב לזה כי שאלתי את אותה שאלה ב-3 פורומים של מומחים שונים פה בBEOK ושמתי לב שכולם ענו לי שהכל בסדר וזה ורק כאן כי זה פורום נוער אתם הלחצתם אותי... התפקיד שלכם זה להרגיע ולהיות הכי כנים איתנו, ככה יהיה לנו יותר נוח, ולא להלחיץ אותנו עוד יותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו