טמפונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טמפונים
    :> ילדונת
    24/02/2009

בחודשיים האחרונים ניסיתי להשתמש בטמפונים שהתחלה זה היה נוח עד שגילתי את הפאק הבא: הכל טוב ויפה עד אותו רגע שיש לי פיפי, ברגע שאני עושה את הפיפי הטמפון נירטב לי לחלוטין ואני מוכרחה להחליפו... ונוצר מצב די בעייתי בגלל שחורף, ומהקור נוצרת תופעה של הרבה פיפי... והחלפת טמפון כל חצי שעה לא רלוונטי כלל וכלל. חשבתי אולי אני לא מכניסה נכון, או שמשהו לא בסדר... אבל ביררתי מעוד 2 חברות והן אמרו לי שגם להן יש את התופעה הזו (שאחרי פיפי הן חייבות להחליף טמפון כי הוא נירטב להן). שאלתי היא: האם ככה בנוי הטמפון, והאם זה התנאים שלו? או שזה פשוט אנחנו לא מחדירות אותו מספיק עמוק? תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טמפונים

הוספת תגובה

• למאמיי שלום

מירב שרון
    24/02/2009

הטמפון מוחדר לתוך פתח הנרתיק, השתן יוצא משלפוחית השתן. אם החדרת את הטמפון כמו שצריך כאשר החוט רק נשאר בחוץ, אז מקסימום החוט נרטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עם מירב

טל
    26/02/2009

בחיים לא קרה לי מה שאת מתארת... פשוט מרחיקים טיפונת את החוט... אולי יש לך תחושה וזה לא באמת ככה... אין לי מושג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו