מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו די מלחיץמה זה חשוב25/02/2009
אני עוד מעט בן 16, והנה אני אומר את זה, יש לי קטן. אני אמנם שלם עם עצמי ולא סובל מרגשי נחיתות עצמיים ומהיעדר ביטחון, אבל אני לא שלם עם היחס של כל החבר'ה סביביב לנושא הזה. אז, עלתה לי מחשבה בראש שדי מטרידה אותי, כמה טיפשי ופרנואידי שזה יהיה - האם בגדנ"ע מתקיימות מקלחות משותפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/02/2009אני מבינה שעיקר הלחץ שלך סביב הנושא זה הסביבה שלך, ולכן החשש מפני מקלחות משותפות. גם אם זה לא יהיה בגדנ"ע אז זה יקרה בשירותים ציבוריים, או בהמשך בצבא. באמת חשוב שתהיה שלם עם עצמך. זה ממש לא הגודל שקובע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.......
:> ילדונת26/02/2009צריך להשלים עם זה, יש עוד כמוך בעולם... כמו שבנות עם חזה קטן משלימות עם העובדה, כנ"ל לגביך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שזה קצת אחרת
שוב פעם לא חש02/03/2009אצל גברים יש את התחרות המתמדת הזאת של מי יותר גבר, זה קטע אבולוציוני טבעי אצלנו - מי חזק יותר, מי מהיר יותר, מי כריזמטי יותר, אני יודע. אני עצמי לא חושב שאני פחות גבר מאחרים, אבל העניין הוא שאני חי בסביבה עם הרבה כאלה שזה כן קריטריון אצלם ואצלן, ו"לא יעברו לי על זה בשתיקה". בצבא זה אחרת כי זה כבר לא גיל ההתבגרות ואנשים נהיים בוגרים יותר, אבל כולנו יודעים שבתיכון כולנו מניאקים שאוהבים לצחוק על השונה ולעשות לאנשים את המוות. ושוב, אני מבהיר שלי עצמי אין שום בעיה עם עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שים על כולם ***...
:> ילדונת02/03/2009אין כל כך הרבה מה לעשות חוצמי הגדלת פין וכאלה... אבל זה יותר מידי מסובך וסתם מעפן לאלא... בעתיד ככל שאתה תקבל את עצמך יותר ותראה את זה כלפי חוץ ככה זה יראה: "יש לי קטן ואני גאה בו, ואני שם את כולכם עליו. ותאמינו לי במיטה אני יכול לספק בחורה פי 7 מימה שתצליחו להגיע לזה עם מאמץ..." לדעתי גבר שאומר דבר כזה לא משנה עד כמה קטן יש לו, אונס במקום D: זה לא סוף העולם כפרע, לבנות זה לא משנה הרבה כל כך, ולבנים? הם לא חייבים לדעת מה יש לך שם... העובדה שאתה לא הומו (תקן אותי אם אני טועה) תהווה תירוץ טוב לכך שאין לך אינטרס להראות את האיבר שלך לבנים אחרים :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, אני סטרייט... ואין
שוב פעם לא חש02/03/2009לי שום בעיה עם הגוף שלי, ואני יודע להכניס דברים לפרופורציות ושיש אנשים עם בעיות כל כך הרבה יותר חמורות משלי, זה גם לא שיש לי איזה משהו מיניאטורי, בכל זאת רואים משהו - אבל אני חושש, לפי מה שהבנתי מכל מה שהולך בטלוויזיה ובאינטרנט, שזין קטן זה מושא ללעג ולאכזבה, שנשים לא הכי מתלהבות מזה. ותודה על הדברים שאמרת, זה היה די מעודד כי אני יכול לזהות את זה בעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)