היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    בת 14
    03/08/2007

מאיזה גיל אפשר לקיים יחסי מין
    אני בת 14 באוקטובר
    מותר לי?
    ואם כן איך לעשות את זה שאני לא יהיה בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• ממתי לקיים יחסי מין?

04/08/2007

בלה את שואלת שאלה נפוצה וחשובה מאוד.

אין גיל ממנו אפשר או מותר לקיים יחסי מין. מותר מכל גיל. אבל האם מדובר על משהו טכני? מה זה בכלל יחסי מין?

הכל תלוי במוכנות רגשית ונפשית. לא במשהו טכני או פיזי, כפי שרמזתי בשאלותי. אסור להכנע ללחץ חברתי, הן מצד חברות ש"כבר עשו את זה" או מצד חבר שלוחץ לעשות זאת. בפירוש אסור. צריך להקשיב לקול הפנימי שלך, להרגשה הפנימית, להיות קשובים לקשר בו את נמצאת ולבדוק האם זה הבן אדם איתו היית רוצה לאבד את בתולייך ואיך תזכר החוויה הזו בעתיד.

בקיצור, זה פשוט אך מאוד לא פשוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לעשות את זה שאני לא יהיה בהריון

04/08/2007

ולגבי שאלתך השניה - נראה לי שאת לא בשלה לקיים יחסי מין מבחינת הגיל והידע.

אני מציע שתלמדי את הנושא, תקראי בפורום, תרכשי ידע. גם בתחום הרגשי וגם לגבי מה זה אמצעי מניעה ואיך משתמשים בהם. קחי את הזמן לאט - את עדיין מאוד צעירה והעולם המיני ימתין לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו