שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסויה
    26/02/2009

היי אני בת 16 עכשיו, ובגלל שעכשיו יותר מדברים על סקס וזה, אני התחלתי לשמוע דברים שאני לא מבינה.. כמו למשל , מה זה גלולות למניעת הריון? חייבים לקחת? ובכללי, האם תוכלו לכתוב לי את כל מה שאני צריכה לדעת שקשור לפעם הראשונה? כיצד לפעול וכו'? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    26/02/2009

יש בלי סוף מידע אבל חשוב לדעת לאיזה מידע להיחשף. טוב שהגעת לפורום, כאן תקבלי הרבה מידע. לגבי שאלתך הראשונה, גלולות למניעת הריון זה בדיוק מה שזה נשמע, זה אמצעי מניעה הכי יעיל שיש כדי להימנע מהריון לא רצוי,, וזה נותן לך לקחת אחריות על הגוף שלך. אם יש בן זוג שעמו את רוצה לקיים יחסי מין אז חשוב שתנקטי בכל אמצעי הבטיחות לפניכן. יש בלי סוף מידע כאן בפורום, אני מציעה לך לעבור על כל השרשורים ולאט לאט, ללמוד, אין לחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

חסויה
    27/02/2009

אבל אני אף פעם לא לקחתי כדורים ואני גם קצת מפחדת להתחיל עם זה, אז חייבים לקחת את זה? אי אפשר רק לשים קונדום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .............

:> ילדונת
    28/02/2009

את לא חייבת לקחת גלולות, את יכולה להסתפק רק בקונדום, אבל נורא רצוי לקחת גלולות מפני שזה האמצעי מניעה נגד היריון הכי בטוח שיש... זה גם נוח לשימוש זה כולע לקחת גלולה ביום וזה גם לא כזה יקר, לעומת קונדום שלדעתי האישית נורא לא נוחים ומורידים את תחושת הכיף... אך אני מוכרחה לציין שגלולות לא מגנות מפני מחלות מין... ואם זה יחסי מין חד פעמיים אפשר להשתמש רק בקונדום, אך אם יש לך חבר קבוע או שאת חושבת שתקיימי יחסי מין לעיתים קרובות רצוי לקחת גלולות... דרך הגב אם את רוצה יותר פירוט על הגלולות תסתכלי כמה תגובות למטה יש מישהי ששאלה על גלולות ואיך נעשה שימוש בהן, תקראי את זה... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו