מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש.. ייעוץ בבקשהחושש27/02/2009
אוקיי, תראו, אני בדרך כלל מאונן פעם ביום, ומשתמש בסבון כחומר סיכה. עכשיו, לפני יומיים פתאום(כשהתחלתי..), שמתי לב שכשהאיבר מגיע לזיקפה מלאה, החור נפתח מעט, ולכן הפסקתי מיד, מחשש שייכנס סבון פנימה. בכל מקרה, עברו יומיים, כשאני מגיע לזיקפה מלאה החור עדיין נפתח מעט בחלקו. חשבתי מה זה יכול להיות, ועלה לי הרעיון שאולי ביום שלפני, נכנס מעט סבון פנימה, ונוצר זיהום. שוב אני לא יודע אם זה הגיוני בכלל, ואם זה יכול לגרום לבעייה, זה רק ניחוש. אשמח לתשובה מה זה, ומה יכול לעזור(בינתיים הנחתי שהזמן יפתור הכל..זה יקרה? בגלל זה חיכיתי עד היום) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ............
:> ילדונת28/02/2009אולי זה שהחור מתרחב טיפה זה תופעה שהייתה קיימת אצלך תמיד כחלק מהזיקפה, אך לא שמתה לב אליה בעבר? יתכן? דרך הגב לא רצוי להשתמש בסבון כחומר סיכה, לא ממולצץ במיוחד, יש חומרי סיכה שמציורים במיוחד לזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
חושש28/02/2009תודה על התשובה לא..זה ללא ספק חדש:\ ולא קרה כזה דבר אף פעם.. אממ חומרי סיכה אחרים, לקנות במיוחד?בבית מרקחת או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה,
noam@28/02/2009כן, בכל בית מרקחת כמעט יש חומר סיכה שמיועד במיוחד לדברים כאלה, זה מין חומר סיכה על בסיס מים. אני לא יודע אם זה קשור לזיהום, בכל מקרה תנסה ותראה מה יהיה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה............
:> ילדונת01/03/2009אני לא חושבת שזה משהו עד כדי כך נורא, אבל אם הרחבת החור באיבר מינך מעורר בך חשש או פחד כלשהו אז הכי קל ונוח לפנות לרופא... בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)