מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלות (או שלא)איש27/02/2009
הי.. אני בן 15 ויש לי הרבה בליטות קטנטנות (לא לגמרי זהות) בצבע העור על איבר המין מלמטה, כשמותחים את העור זה מתבלט, מה זה יכול להיות? צריך לבדוק את זה (ואיך)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ממש ברור...
:> ילדונת28/02/2009אני לא מאמינה שמישהו פה יוכל לענות לך על זה, תפנה לרופא מומחה לבדיקה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לזה
אנונימי28/02/2009יש לך כבר שיער ערווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כבר יותר משנה
שוב איש02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיש שלום
מירב שרון05/03/2009לשים לב לפין שלך זה הרגל חשוב, בייחוד אם לעיתים נחשפת (אם בכלל) למחלות מין. אם אתה יודע מה נורמלי בפין שלך, אז תהיה יותר ער להתפתחויות בעייתיות. קרוב לוודאי שמה שיש לך זה לא בעייתי. מומחים רפואיים מדגישים שבלוטות משונות בדר"כ נגרמות בגלל טראומה (פגיעה כלשהי), הנן נורמליות, או שהם גידולים (לפי הסדר הזה).
קרוב לוודאי שמה שאתה מתאר זה בלוטות שמהן אמורות לצמוח שיערות בפין ו/או באשכים. הן נורמליות ואינן מזיקות. אם טרם ראית שצומח מהם שיער, אתה תראה בקרוב.
תזכור שהעור בפין הוא לא כמו שאר העור בגוף, הוא בדר"כ מחוספס ואינו חלק. אם הבלוטות הנן רבות ואינן משתנות במהלך הזמן אז הן מהוות חלק מהנוף של הפין שלך.
אך אם הבלוטות הן מעטות במספר ונראה לך שהם קשורות לפעילות המינית שלך, או שהן גדלות במהלך הזמן, יתכן שהן יבלות גניטליות (קונדילומה), בדר"כ נגרם בגלל זן של פפילומה.
מדובר ביבלות שמצריכות טיפול רפואי, ביופסיה או הסרה.
מאחר ובאינטרנט לא ניתן לעשות אבחון וירטואלי, על מנת להסיר כל חשש שיש לך, אתה יכול לפנות להתייעצות אצל רופא עור בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת באמת תודה רבה!
עוד לא הבנתי05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נורמלי...
דן08/03/2009לי יש את זה מלא זמן (4-5 שנים) וגם חבר סיפר לי בדאגה על משהו בסגנון והרגעתי אותו. אם זה לא משתנה (מתנפח וכדומה..) אז אין לך שום סיבה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)