שאלה הקשורה בטמפונים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה הקשורה בטמפונים.
    מעיין
    27/02/2009

שלום. אני בת 14 ולפני כשנתיים קיבלתי מחזור. הבעיה שלי היא כזו- ניסיתי להחדיר טמפון שאי אפשר להגיד עליו שהוא עבה, קטן כזה שאומרים שהוא מיוחד לנערות, אבל כשניסיתי לא מצאתי את 'החור', עוד מעט יגיע הקיץ ובימי המחזור הייתי רוצה ללכת לים ולהשתמש בטמפון אבל לא מצליחה להכניס. מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה הקשורה בטמפונים.

הוספת תגובה

• ........

:> ילדונת
    28/02/2009

את לא בהכרח חייבת ללכת לים בימי המחזור שלך, או שללכת אבל לא להיכנס לשחות... יש לך את כל השנה מאמי, אל דאגה... ומה זאת אומרת את לא מוצאת את החור איך אפשר לא למצוא אותו?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למעיין

noam@
    28/02/2009

פשוט צנסי למצוא אותו בין השפתיים של איבר המין שלך ! אם את לא מוצאת תא החור, תנסי להרטיב את האיזור ולחפש, ופשוט לנסות להחדיר את הטמפון לאנשהו, וזה ייכנס.. כיש לך מחזור את יכולה לראות מאיפה יוצא הדם, ואז תראי בדיוק איפה החור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניסית פעם להסתכל באיבר המין

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/03/2009

שלך בעזרת מראה (ראי) ולראות כל חלק? שפתיים חיצוניות, שפתיים פנימיות, פתח הנרתיק, פתח השופכה (קטן יותר) דגדגן וכו'...את יכולה להעזר בתמונה כדי להכיר ולהבין ואז לדעת להיכן יש להחדיר את הטמפון.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו