חלומות רטובים וזיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות רטובים וזיקפה
    בו 17
    28/02/2009

יש לי כול הזמן חלומות רטובים כול לילה במשך שבועים אני מחליף תחתונים בגלל שאני חולם חלומות ארוטים ואז אני גומר בתחתונים מה לעשות כדי לעזור את המצב הזה??? בבקשה תעזרו לי.. שאלה שנייה שאני נכנס להתקלח ואני מנקה את עצמי ונוגע בעצמי נוצרת לי זיקפה ממש גדולה וארוכה וכשני מאונן זה לא אותו דבר מה זה אומר??.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלומות רטובים וזיקפה

הוספת תגובה

• ............

:> ילדונת
    01/03/2009

זה אומר שאתה בגיל ההתבגרות, ההורמונים שלך משתוללים, וזה בסדר גמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לבן 17

noam@
    01/03/2009

1. זה בסדר גמור, באמת. אתה לא אמור להיות מודאג, אומנם זה מפריע לך אבל זה אצל הרבה נערים ככה. ככה זה בגיל ההתבגרות, ועוד קצת זמן זה יעבור, אל תדאג זה נורמלי. אתה לא יכול לעצור את זה, אלה ההורמונים בגוף שלך והמניות שלך בחלומות. 2.אתה חושב שהזקפה חזקה וגדולה יותר, כי אתה מסתכל מלמעלה. הגודל של הזפקה היא אותו דבר, אני חושב שאתה רק פסיכולוגית חושב שהיא יותר גדולה כי כבר פתחת לעצמך מחשבה כזאת בראש. אם תסתכל על הזפקה שלך כשאתה עומד, היא תראה לך יותר גדולה מאשר כשאתה יושב או שוכב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אומר שהכול בסדר אצלך

מירב שרון
    02/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו