שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אנה
    28/02/2009

שלום,אני לוקחת גלולות יותר מחצי שנה. יום רביעי התחלתי חפיסה חדשה. לקחתי גלולה ברביעי וחמישי,ביום חמישי קימתי יחסי מין,היום בשבת שמתי לב ששחכתי לקחת תגלולה של יום שישי,לקחתי תגלול של שבת. השאלה שלי האם יש סיכוי להיכנס להריון ?אני ממש לחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    28/02/2009

לפי מה שהבנתי ממה שכתבת, קייימתם יחסי מין לפני ששכחת לקחת גלולה ואני מבינה שכעבור 12 שעות לא השלמת את החסר, לכן רצוי עד החפיסה הבאה לנקוט באמצעי זהירות ולהשתמש במקביל בקונדום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנה
    28/02/2009

הבנת נכון מאוד,אז יש סיכוי להריון? תודה על תשובתך המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...........

:> ילדונת
    01/03/2009

מדוע לא לקחת את הגלולה של יום שישי?!?! אפילו באיחור אבל היית לוקחת... רצוי מאוד שתיקני ערכה ביתית לבדיקת היריון, בשביל לשלול היריון לא רצוי... ותשתמשי החודש בעוד עצמאי מניעה כי בעקבות פיספוס הגלולה היעילות שלהן פוחתת... בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו