שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה?
    בן 17
    01/03/2009

אוקי זה אומר שאני מגיל ההיתבגרות אבל איך אני מפסיק את "הנזילה" שיש לי בלילה כול הזמן אני חולם על סקס ואז יש לי נוזל זרע בתחתונים ..... ואז מעיצבן ככה לישון איך אני מפסיר את זה ?? ואם בלילה נשפך לי נוזל זרע שלא שאני אוננתי אני יכול באותו יום לאונן זה לא מזיק ? כמה אני גם יכול לאונן ?? יש לכם טיפים לאוננות כפית או חביתית כי זה משעמם רק לשפשף ביד את הזין?? תודה רבה שאתם עוזרים לנווו.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה?

הוספת תגובה

• עוד תשובה

noam@
    01/03/2009

זה לא מזיק שאתה שופך זרע, זה רק "מבזבז" לך את מלאי הזרע, שמתחדש כל 12 שעות. אתה יכול לאונן כמה שבאלך בלי שזה פוגע לך בשום דבר שקשור לגוף. מותר לאונן כמה שבא לך, אלא אם כן זה נכנס לך למישור החברתי והתרבותי שאתה מבזבז דברים אחרים ועושה ביד במקום. כמו שעניתי לך כבר, אתה לא יכול לעצור את קרי הלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..............

:> ילדונת
    02/03/2009

אוננות רבה לא פוגעת איכשהו בגופך או שתפקודך, מפני שהזרע מתחדש כל פעם. בקשר ל"הרטבות" בלילה, אולי אם תאונן לפני השינה אז החשק בלילה ירד לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו