מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות נגד היריוןיולי03/03/2009
אני רוצה להתחיל לקחת גלולות נגד היריון. אני בת 17 וחצי ולא רוצה לשתף את אמא שלי ולבקש ממנה כסף, ומצד שני אני לא רוצה לקנות גלולות לא יקרות. יש גלולות שלא יקרות מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
אני03/03/2009אני לא יודעת לגבי ביטוחים רפואיים אחרים, אבל אם את חברת מכבי את יכולה לקבוע תור לגניקולוג/ית שייתן לך מרשם לגלולות, ולאחר מכן להמשיך ולקבל את הגלולות מרופא משפחה כל פעם (כל פעם נותנים מרשם לשלושה חודשים). לאחר הנחת מכבי יוצא שחפיסת גלולות עולה בסביבות ה13 שקלים, אע"פ שאני מניחה שזה תלוי בסוג, אני יודעת שלגלולות מסוג אסטל - זה המחיר. למרות שבכ"א הייתי מייעצת לך לשתף את אמא שלך, או מבוגר אחר. יש המון מצבים מלחיצים פוטנציאליים שאת יכולה להקלע אליהם וזה יהיה מאוד מצער אם לא יהיה לך למי לפנות. חוץ מזה, יכול להיות שזה גם ירגיש לך רע או אסור וחבל - כי זה דבר מדהים (בתנאי שנעשה עם האנשים הנכונים, לפחות לדעתי....) :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת....
ד``ר עידן מיליצ`ר03/03/2009גלולות לא נוטלים ע"פי המחיר שלהן, אלא עפ"י המלצת הרופא. כמובן שאת יכולה לחשוף בפני הרופא את מצוקתך הכלכלית, אך יהיה נכון אולי לשתף את אימך.....גם אם אתן לא כ"כ פתוחות אחת עם השניה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
:> ילדונת05/03/2009חפיסת גלולות עולה 13 ש"ח... אני לא מאמינה שזה עד כדי כך בלתי אפשרי להשגה בשבילך... דרך הגב בשביל לקנות גלולות את חייבת לקחת מרשם מרופא/ת נשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מדוייק :-(
עידן05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה סביבות מחיר 13 ש"ח..
:> ילדונת08/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה13 ש"ח?
ירדן09/03/2009אני יודעת שאני קונה בקופ"ח שלי והגלולות שלי בסל ( פמינט שעולות 12 ש"ח לצעירות) ויש גלולות שלא בסל כמו יסמין למשל והן עולות פי 3 בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
דפנה05/03/2009קודם כל, לפני הכל, את צריכה ללכת להתייעץ עם הרופא נשים שלך. את צריכה מירשם בשביל גלולות והוא ידע הכי טוב מה להתאים לך. :) לגבי המחיר, היום גלולות זה לא עסק יקר במיוחד, אבל בתכלס זה גם תלוי בסוג. אני לוקחת פמינט שעולה לי 12 ש"ח בבית מרקחת, אבל שוב- אל תקני בגלל המחיר, אלא לפי מה שהתאימו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)