שכבתי עם חבר שלי אתמול בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכבתי עם חבר שלי אתמול בפעם הראשונה
    ל. 18
    04/03/2009

ואני לא על גלולות והוא לא היה עם קונדום אבל גמר בחוץ. אני בהיסטריה נוראית אני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תעזרו לי. אני יודעת שזה חוסר אחריות משווע מבחינתי כי אני בוגרת והייתי צריכה להפעיל קצת שכל אבל זה לא קרה..אז מה אני צריכה לעשות? לקחת פוסטינור למקרה חירום במידה ונקלט זרע? אני לא רוצה לחכות יותר מידי אני מפחדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה,

noam@
    04/03/2009

כן ליתר ביטחון תקחי פוסטינור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    04/03/2009

התשובה היא כן, לקחת פוסטינור למקרה חירום. ובהמשך להגיע לרופא/ת נשים ולבקש מרשם לגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור

:> ילדונת
    05/03/2009

אם את עדיין במספר השעות בהן אפשר לקחת פוסטינור אז מומלץ שתרכשי ותקחי, ולהבא מרשם לגלולות או קונדום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו