שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    חסויי....
    04/03/2009

אני בת 16 ואני לא מבינה מה זאת אומרת שכשעושים סקס אז סיים בחוץ?? וגם.. מזה אורגזמה?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• המשך השאלה...

חסויי....
    04/03/2009

יש לי חבר ואבל עוד לא עשינו סקס לכן הייתי רוצה לדעת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיים בחוץ זה....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    04/03/2009

כשהגבר שופך מחוץ לנרתיק כדי להמנע מהיריון לא רצוי.....לא הייתי בונה על זה כאמצעי מניעה!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האורגזמה....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    04/03/2009

במהלך ההתעוררות המינית מואצים קצב פעימות הלב והנשימה, ומופרשים למחזור הדם הורמונים שונים השותפים בהכנת הגוף לשלב האורגזמה. לאחר האורגזמה חוזרות מערכות הגוף בהדרגה לפעילותן הרגילה. האורגזמה נמשכת מספר שניות, והיא דועכת תוך כדקה. במהלכה מתרחשת סדרה של התכווצויות בלתי רצוניות של שרירים בחלקים שונים של הגוף, בעיקר באזור אגן הירכיים (אצל נשים בשרירי הנרתיק ורצפת האגן).

מקורה של האורגזמה בפעילות הורמונלית בגוף ובתגובות עצביות לגירויים. הבקרה על האורגזמה מתרחשת במוח, והיא נשלטת על ידי האדם בצורה חלקית. מקורם של הגירויים יכול להגיע מכל העצבים במערכת העצבים ההיקפית. אצל הגבר העצבים הממוקמים בפין מהווים את מנגנון הגירוי העיקרי, ואילו אצל האישה אלו הם העצבים בדגדגן. נקודת ג'י, הממוקמת על הדופן העליונה של הנרתיק, מהווה גם היא מוקד גירוי עשיר בעצבים.

אצל גברים קיים מרווח זמן מינימלי, היכול להימשך מדקות ספורות עד שעות אחדות, בין שתי אורגזמות רצופות, עקב מגבלות פיזיות הקשורות גם לקצב ייצור תאי הזרע. נשים, לעומת זאת, יכולות לחוות מספר אורגזמות ברצף. החשק המיני יורד בדרך כלל לאחר האורגזמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה...

חסויי....
    04/03/2009

תודה רבה על התשובה. אבל רציתי גם לדעת מזה מין אורלי...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי זה...

עידן
    05/03/2009

מגע של הפה באיבר המין של בן/בת הזוג. ירידה, מציצה וכו'..... עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו