בעיה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קשה
    ליאל
    04/08/2007

אני לא יודעת אם אני נכללת בקטגורית נוער אך אני בת 19 וחצי מעולם לא התנשקתי ואפילו לא היה לי חבר ,אני בחורה שהרבה מתחילים אתה ,הרבה מחמיאים לי שאני יפה ומתפלאים איך זה שאין לי חבר ,אני יקדים ויאמר שגדלתי ללא אבא ובפנימיה דתית ,הבעיה שלי היא כזו אני ממש מפחדת מהרגע בו אני אשכב עם גבר אני מפחשת מזה כמו מאש ,אני מפחדת שלא אדע מה לעשות ברגע שגבר יתקרב אלי אני מפחדת שזה יביך אותי ,אני רואה כל מיני בחורות שכל כך פתוחות ונוחות בקטע הזה טאני לא מבינה איך דווקא אני שאני רזה וגבוה ונראית טוב ממש מודאגת מהרגע הזה איך אפשר להשתחרר מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קשה

הוספת תגובה

• שלום ליאל

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/08/2007

אני מבין את הפחדים שלך, אך דעי לך שגם הרבה מאלו שנראות כ"כ פתוחות ונינוחות יש להן פחדים. לכל אחד ואחת יש חשש מהפעם הראשונה אבל נאמר כבר שמי שלא חעיז לא מנצח!. כשתהיי מוכנה ריגשית לקיים יחסי מין עם בן הזוג שלך, אז יהייה בסדר וחאט לאט תלמדי מה ואיך עושה לך טוב ומה נכון לשניכם!! אל חשש , את יכולה כמו כולן!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו