מוכנה מאוד אבל לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוכנה מאוד אבל לא
    דנה
    04/08/2007

שלום

אולי זו לא הכתובת אבל אני בכל זאת אשאל: יש לי חבר שאני מרגישה מאוד נוח איתו והוא הבן אדם הכי טוב לפעם הראשונה. כמובן שהוא נורא רוצה סקס ותאמת גם אני לא מתנגדת ומוכנה לסקס, אבל משהו עוצר אותיץ אמא שלי קיימה יחסי מין בגיל 16 בפעם הראשונה (גילי עכשיו)- וזה אומר שכאילו את האישור האימהי קיבלתי. אבל אני קראתי הרבה מאמרים שאומרים שכמה שיותר מאוחר ככה יותר טוב וגם אני לא הכי רוצה להיות "כמו אמא שלי" (אם אתם מבינים אותי). לכן השאלה שלי היא האם כדי באמת לחכות עם זה עוד חצי שנה או שזה סתם שטויות.

כדי לא לקבל תשובות מנוסחות מראש אבהיר: אני מאוד רוצה לשכב עם החבר שלי אבל אני צריכה איזשהו אישור .

תשובה כמו רק את יודעת מתי הזמן הנכון לא מתקבלת :)

תודה מראש וסורי על החפירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוכנה מאוד אבל לא

הוספת תגובה

• *כדאי

דנה
    05/08/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם משהו עוצר אותך

יפעת מקלר
    05/08/2007

אז תעצרי. גיל 16 עדין נחשב צעיר לקיום יחסי מין מלאים, ואין צורך להאיץ בעצמך. את מחפשת אישור מבחוץ (אישור של אמא) כי אין לך אישור מבפנים, וזה המדד שאת לא בשלה. חכי עם זה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    05/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו