פיספוס גלולה נגד הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיספוס גלולה נגד הריון
    עדי
    05/03/2009

שלום, אני משתמשת בגלולת יאסמין נגד הריון, אני משתמשת בהן כבר למעלה משנה וחצי. היום (יום חמישי 5.3) הייתי אמורה לקחת את הגלולה ה-21 והאחרונה בעצם של החודש, אך בגלל ששהייתי בבית החולים ביומים האחרונים לאחר שהורעלתי ממאכל כלשהו, לא לקחתי את השניים האחרונים כלומר את ה-20 וה-21. אני מוכרחה לציין שבעלי נמצא בחו"ל למעלה מחודש ולא קיימנו יחסי מין בכלל מאז שהתחלתי לקחת את הגלולות החודש, ככה שאני לא לחוצה לגבי הריון לא רצוי, רק מה שרציתי לדעת הוא איך בדיוק אני אמורה להתחיל לקחת את הגלולות של החודש הבא? והאם אני אמורה לקבל מחזור כמה ימים לפני המקובל? בד"כ כמו שאמרתי אם אני למשל לוקחת את הגלולה ה-21 והאחרונה ביום חמישי, אז ביום שני-שלישי ככה שאחרי אני מקבלת מחזור ואז ביום שישי שלאחר מכן לוקחת את הגלולה הראשונה של החפיסה החדשה. איך זה בדיוק יהיה החודש? האם אני צריכה לקחת כרגיל שוב לאחר 8 ימים כלומר ביום שישי, או שלפני בעצם? תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיספוס גלולה נגד הריון

הוספת תגובה

• מישהו יכול לעזור זה חשוב?

עדי
    06/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי שלום

מירב שרון
    07/03/2009

אני רק מיידעת אותך שיש פורום של סקס גם למבוגרים, כאן מדובר בפורום לבני נוער. אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתייעצי עם הרופאת נשים שלך..

:> ילדונת
    08/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו