מספיק ארוך..?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספיק ארוך..?
    דן
    08/03/2009

שלום, הפין שלי די קטן (12-13) ומדאיגה אותי השאלה האם קיים חשש שהוא לא יהיה מספיק ארוך ע"מ לקרוע את קרום הבתולים בעת קיום יחסי מין. בעיקר מדאיג אותי ששמעתי על מקרים של קרום בתולים "גמיש" שלא נקע אלא נמתח וזה גורם לכאבים חזקים. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספיק ארוך..?

הוספת תגובה

• אל תדאג

חסוי
    08/03/2009

אין שום סיבה שקרום הבתולין אינו יקרע, הוא בכלל לא נמצא עמוק- ס"מ אחד מהכניסה. חסוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום הבתולין קרוב לפתח הנרתיק

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/03/2009

ומספיק איבר של מספר סנטימטרים כדי להגיע אליו. איבר המין שלך (ואני לא יודע בן כמה אתה) מספיק גדול!!!
    בכל מקרה (פרט למקרים בעייתיים ונדירים)קרום הבתולים גמיש ולא בהכרח נקרע ביחסי המין בפעם הראשונה.

אין לך מה לדאוג!!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין..

:> ילדונת
    09/03/2009

אין סיבה לדאגה אורך של 12 ס"מ מסוגל לקרוע את קרום הבתולים... מפני שקרום הבתולים נימצא ס"מ ספורים מהכניסה לנרתיק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו