שאלה בקשר לגלולות ורופא נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לגלולות ורופא נשים
    קרן
    13/03/2009

שלום, יש לי שאלה מאוד דחופה וחשובה אני בת 18 אני סיפרתי לאמא שלי שאיבדתי את בתוליי לפני חודשיים אך למעשה התחלתי לקיים יחסי מין לפני שנה.. אמא שלי רוצה שנלך לרופא יחד לעשות בדיקות אצל רופא נשים שהכל בסדר ושהוא יתאים לי גלולות אבל אני מפחדת שהרופא ישאל אותי מתי התחלתי לקיים ומה אני יענה לו? השאלה היא כשהולכים לעשות בדיקות שגרתיות אצל רופא נשים או שהוא מתאים לי סוג של גלולולת הוא ישאל אותי את השאלה מתי התחלתי לקיים??. מה הוא ישאל ... בבקשה אני זקוקה לעזרתכםם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• .......

נועם ..
    13/03/2009

אבא שלי גניקולוג .. אין שום קשר למתי התחלת לקיים יחסי מין לבין הגלולות שהוא יתאים אלייך ... את יכולה להגיד לו את אותו הדבר שאמרת לאמא שלך ואין לך סיבה לדאוג. בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    13/03/2009

את בת 18, את כבר לא ילדה ואת יכולה להסביר לאמא שלך שתשמחי אם היא תלווה אותך לביקור אצל רופא/ת נשים, אך את מעדיפה להיכנס לשיחה של אחד על אחד, כי הגעת לגיל 18 ואת רוצה את הפרטיות שלך בנדון. זה לגיטימי. זה גם יפתור לך את הדילמה שהבאת לכאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו