מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בקשר לגודל, חשוב!חסוי14/03/2009
אני פוחד שיש לי גדול מדי. אני רק בן 15 והאורך הוא 20.5, הרוחב 4.5. אני ממש מפחד שזה יכאב לבנות בחדירה, ושזה יגעיל אותן. קשה לי להסתיר את האיבר בזמן זקפה, איך מסתירים אותו? למרות שכל החברים שלי מקנאים אני מרגיש רק עם זה כי למשל במקלחות בטיול השנתי פשוט צחקו ממני ואמרו לי ש "זו רגל שלישית".. כולם נעצו בי מבטים וזה גרם לזקפה, ועד היום לא שוכחים לי את זה, הם קוראים לי המפלצת. מה עושים???? עוד שאלה: בזמן האחרון גיליתי שאני יכול למצוץ כ 6 ס"מ מהאיבר שלי. אני מאוד נהנה מזה אבל זה גורם לי לתהות אם אני הומו.. יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד
רונן14/03/2009איזה כיף לך כזה אורך אני מקנא בך. מה אתה מילל ?בגיל 18 הזין שלך צפוי להגיע ל25 ס''מ וזה לא מצחיק. השמועה תעבור מפה לאןזן ,אתה תהפוך לאליל נערות שיעוטו עליך. תוכל להיות כוכב פורנו, כבר יש לך מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת, אפשר תשובה ממומחה?ולגבי...
איש14/03/2009לגבי השאלה השניה- האם זה נורמאלי? הרבה עושים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי תפסיק
???14/03/2009אחי מה אתה בדאגות האמת הרבה היו רוצים אורך כמו שלך וביניהם אני אני שנה מתחתיך וי שלי איזה 6 "מ פחות משלך!! למרות שזוהי כבר קלישאה אבל כולם מקנאים ממך והיו רוצים להיות כמוך! ובקשר לשאלה השנייה אתה סתם דואג- אם מצצתה לעצמך את הזין נשים לא מוצצות לעצמן את הציצי? ותגיד תודה שאטתה יכול אני הצלחתי והיות לי כאבי גב לשבוע אחרי זה (יש לי רק 143 ס"מ!!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון19/03/2009אתה מפחד להכאיב לבחורה בגלל גודל האיבר שלך. תדמיין שפתח הנרתיק של האשה זה כמו דלת ואח"כ הנרתיק עצמו זה כמו חדר, יש מספיק מרחב. אני ממליצה לך לגלות ולחזק יכולות אחרות שלך שאינן קשורות באיבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
noam@20/03/2009אל תדאג, אני בטוח שאם תפעל בבטחה לאט לאט זה לא ייכאב לאך בחורה ! תאמין לי שהמון היו מקנאים בך, ואין לך מה לדאוג.. זה בסדר למצוץ לעצמך וזה לא אומר שאתה הומו ולא כלום ! אה, ובקשר לילדים שקוראים לך מפלצת ? תתעלם מהם. והדרך הכי טובה זה כשהם קוראםי לך מפלצת פשוט לומר "נכון אני מפלצת" ותאמין ליייי שזה יעבוד יותר טוב ממש שאתה חושב ולא יהיה להם מה לומר. אל תדאג ממה שאומרים לך ותהיה גאה במה שיש לך ! ד"א-לרונן מהתשובה הראשונה, אם עד עכשיו יש לו 20 ס"מ זה לא אומר שיהיה לו 25. יכול להיות שהגדילה תיעצר עכשיו ולא יגדל לו יותר ואם כן אז בקצת. הכל יכול להיות. זה כמו שתגיד שאם בנאדם גבה 30 ס"מ בשנה ככה הוא ייגבה כל שנה 30 ס"מ, כל שנה הגדילה הולכת ופוחתת, וכך גם בפין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)