בעיה בכינויים בפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בכינויים בפורום
    גיא
    14/03/2009

שלום לכולם, לאחרונה אבי הראה לי ולאחי (שירה, רמי, עומר ואני- גיא) את האתר והפורום הזה והציע לנו שאם יש לנו שאלות שמטרידות אותנו ושאנו נבוכים מדי בכדי לדבר עליהן איתו ועם אמא אז שנשאל כאן בפורם והבעיה היא שכל פעם שמישהו מאיתנו כותב בפורום זה משנה את כל הכינויים ועושה בלאגן ובילבול..... אז בבקשה אם תוכלו להתיחס לתוכן של ההודעות ולא לשמות אז כולנו נודה לכם מאוד... =) אשמח אם הבעיה תטופל, גיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בכינויים בפורום

הוספת תגובה

• לגיא שלום

מירב שרון
    14/03/2009

אנחנו מתייחסים לתוכן של ההודעות, פחות רלבנטי הכינויים. ויפה שאבא שלך הפנה אותכם לפורום כדי שתוכלו להרגיש בנוח לשאול שאלות בנושא של מיניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת...

גיא
    15/03/2009

בכל פעם שאני מגיב זה משנה את כל הכיוניים הקודמים שנכתבו מהמחשב הזה בכל ההודעות הקודמות..... וזה נורא מבלבל..... מה אפשר לעשות????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגיא שלום

מירב שרון
    16/03/2009

הפניתי את שאלתך למי שאחראי על החלק הטכני באתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו