מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב חשוב חשובחסוי :)15/03/2009
שלום, יש לי כמה שאלות.. אני בת 16 וחצי והמזור שלי מאחר בערך בחודש.. כלומר עבר בערך חודש מאז הפעם האחרונה שהייתי צריכה לקבל.. חשוב לציין שהוא לא מגיע באופן סדיר מוחלט היו פעמים שאיחר והיו שהקדים אבל לא כצורה כזאת.. האם זה הגיוני בגיל כזה? לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה עם חבר שלי, אנחנו חברים הרבה מאוד זמן וזאת הייתה החלטה משותפת שאני מאוד שלמה איתה.. הוא השתמש בקונדום אז לא אמורים להיות ספקות בנוגע להריון נכון? כששכבנו לא כאב בכלל ולא ירד דם, זה הגיוני? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/03/2009אם לא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין, הייתי מציעה לך לקחת פוסטינור. השתמשתם בקונדום, אני מקווה שהקונדום היה תקין ולא נקרע ואין פנצ'ר אבל קונדום אינו יעיל באותה מידה כמו גלולות במניעת הריון. אם יש לך חשש שאת בהריון, את יכולה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון כעבור 6-8 ימים מהיום שקיימתם יחסי מין. בתקווה שמדובר באיחור בעקבות מחזור לא סדיר ואין פנצ'ר, ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים ולבקש מרשם לגלולות, זה גם יסדיר את המחזור וגם תהיי בטוחה שאת מוגנת מפני הריון לא רצוי.
ולא חייב לכאוב או שיהיה דימום בגלל קיום יחסי מין בפעם הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)