שאלה ממש חשובה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש חשובה !
    אני
    17/03/2009

אהלן.. חברה שלי קיבלה מחזור ב3 לחודש שעבר.. וקיימנו יחסיי מין לא מוגנים אז לא רצינו להסתכן וקנינו פוסטינור.. לארח שלקחה את הפוסטינור היא קיבלה מחזור ב14 לחודש שעבר.. לפניי הפוסטינור המחזור שלה היה בערך סדיר.. איחר ביום יומיים או הקדים אבל תמיד היה בסביבות... היום כבר ה17 ואני מודאג.. יכול להיות שהפוסטינור הרס את הסדירות במחזור שלה? לאחר הפוסטינור קיימנו מגע מיני לא מוגן בימיים הבטוחים.. המגע היה רק חדירה אחת והוצאה.. אפילו איבר מיני לא היה בזקפה מלאה, הוא עוד היה בשלב הג'לי... אז השאלה השניה שלי היא: אם הפוסטינור לא משבש את הסדירות של המחזור.. יש סיכוי גדול להריון מהחדירה שנעשתה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממש חשובה !

הוספת תגובה

• א

אני
    18/03/2009

בבקשה ענו בהקדם בכדי שאם יהיה צורך בנקיטת צעדים אנו נוכל לפעול בזמן.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני שלום

מירב שרון
    18/03/2009

לקיחת פוסטינור אכן עלולה לגרום לשיבוש בסדירות של המחזור. השאלה היא למה אתם ממשיכים לשחק באש ולא להשתמש באמצעי מניעה, שיהיה לך ברור שממש אי אפשר להסתמך על "הימים הבטוחים" גם כאשר המחזור סדיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אני
    18/03/2009

אנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום (עבה במיוחד - durax extra safe) , שאלתי היא אם המחזור יאחר זה סביר להניח בגלל שיבוש של הפוסטינור? או שבגלל הריון? אני ממש לחוץ אשמח לתשובה בהקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני שלום

מירב שרון
    19/03/2009

מקודם אמרת שעשיתם סקס לא מוגן עכשיו אני מבינה שכן השתמשתם בקונדום, שגם הוא אמצעי מניעה מפני הריון לא רצוי, על אף שהוא פחות בטוח מגלולות. אני מאמינה שמה שגרם לעיכוב במחזור זה נטילת הפוסטינור. ליתר ביטחון אפשר להמתין שבוע ימים מהיום שקיימתם יחסי מין ואם עדיין לא קיבלה מחזור אז לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון. בתקווה שאין פנצ'ר, אני שוב ממליצה בחום להתחיל להשתמש בגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו