יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    הגר
    07/08/2007

אני בת 16 ואני מכירה מישהו הממ יומיים (נפגשנו במטוס והתחלנו לדבר ולגעת...) ועושה רושם שהוא מזה סוטה אבל יש בו משהו ממגנט שאני עושה דברים לידו וזה ממש מוזר בכל מקרה הוא רצה לגעת בי והכל והוא עשה את זה בצורה מאוד אגרסיבית אבל לא נרתעתי (ועוד במקום ציבורי) ואני ממש מבולבלת אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי וממנו ואני פוחדת לאבד שליטה לומרות שאני יודעת טוב מאוד מה אני עושה או כבר לא...

אם מישהו הבין את השאלה המתוסבכת אשמח לתשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• מה את רוצה מכל הסיפור הזה?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/08/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המממ

הגר
    08/08/2007

אני רוצה להיות איתו בקשר אבל הוא הבהיר לי מההתחלה שהוא לא בקטע של קשרים ושהוא מעוניין בי רק בגלל סקס ולפעמים לדבר אבל אני חושבת שאולי אם נעשה את זה הוא ירגיש משהו וירצה ואני לא יודעת אם אני משלה את עצמי או לא ופוחדת שאני יעשה משהו מטומטם כמו שהפעם הראשונה שלי תיהיה עם מישהו שהכרתי יומיים אומרים לי שאחר כך אני ירגיש כמו זבל וזונה ומגעילה שעשיתי את זה...ושזה יגרום לי טראומה זה נכון?
    כי אני לא מבינה איך אפשר להיגרם מזה טראומה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תגררי למשהו שאת

עידן מיליצ'ר
    08/08/2007

לא כ"כ מעוניינת בו. מה את צריכה הוכחות שעלול להגרם לך נזק נפשי בכדי שלא תכנסי לזה?!!! או שמספיקה בגרות ומחשבה תחילה?!!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה נזק נפשי לעזאזל יכול להיגרם

מישהו
    12/08/2007

מסקס זה הכל בראש תכניסי את עצמך לדיכאון ותשפילי את עצמך כי שכבת אם מישהו
    אז את מין הסתם יהיה לך נזק זדייני איתו בכיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הוא

בן
    13/08/2007

אמר לך שהוא לא מעוניין בקשר, אלא רק סקס ומדי פעם דיבורים קחי בחשבון שיותר מזה לא יהיה שם- אלא במקרה הטוב זה. סקס לא יגרום לו לרצות זוגיות, כי מה שהוא מחפש זה כניראה "זיון".
    אני לא חושב שכדאי לך שהפעם הראשונה שלך תיהיה עם בן אדם שלא קשוב לך באמת, אלא רוצה את הגוף שלך לצורך רגעי. (זה עלול להרגיש כמו ניצול). וזה בהחלט עלול לגרום טראומה.- למה?
    כי זה יגרום לך לראות סקס כדבר זול, ולא כדבר נעים וטוב. הפעם הראשונה שלך צריכה להיות יותר "בטוחה". שלא תשאיר בך הרגשה זולה, כי זה ממש חבל שבגלל פעם ראשונה כזו כל החיים סקס יהיה בעייניך דבר זול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו