חייבת עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה!
    חסויה
    22/03/2009

אני בת 16 ויש לי חבר בן 19 והוא חתיך חמוד ומתחשב אבל כל פעם שאני אצלו בבית הוא מנסה לשכב איתי ואני לא מרגישה בנוח עם זה מה עלי לעשות?.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה!

הוספת תגובה

• בלי טעויות

מעיין
    23/03/2009

אל תעשי בחיים משהו שאת לא רוצה.. לא נוח לך?! פשוט תגידי שאת לא מוכנה אם הוא אוהב אותך מספיק הוא יחכה לך ואם הוא לא רוצה לחכות כנראה שאת צריכה לעזוב אותו.. ואל תשכחי שאת גם צריכה לשמור על עצמך מפני מחלות מין והריון,, תתיעצי עם קניקולוג לפני שאת מקיימת יחסי מין.. ושוב.. כל עוד את לא מוכנה אל תעשי כלום כי את תצטערי על זה, את יכולה גם להתיעץ עם אימך או עם אחות גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    23/03/2009

כפי שענתה לך חברתך לפורום חשוב שלא תיעני לסקס בגלל שמופעל עלייך לחץ לעשות את זה. אם החבר שלך אוהב אותך ומכבד אותך הוא יחכה למתי שתהיי מוכנה בשביל זה. חשוב שתהיה ביניכם תקשורת פתוחה, תסבירי לו את מה שאת מרגישה, ואם הוא רציני איתך ואכן אוהב אותך הוא יכבד את הבקשה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו