מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות מיניתמשה28/03/2009
שלום אני בן 17 חצי והשאלה שלי היא כזו,
אני טיפה שעיר כאילו לא ממש כמו כל בן 17 אני התחלתי להתגלח בגיל 15.5 והיום יש לי קצת פאות כאלה על הלחיים, קצת על הסנטר והגרון אבל בעיקר בפאות ומתחת ללחיים.
השאלה שלי היא כזו לאחרונה ראיתי ילדים שהחלו להתגלח הרבה יותר מאוחר ממני, אבל הזקן שלהם מתאבה יותר כאילו הוא כל פעם גדל ומתרחב על הלחיים והסנטר, לעומת שלי שניראה דיי תקוע ולא מתפזר, והשאלה היא דיי מטופשת אבל יכול להיותר קשר בין כמה שאני מאוננן לבין קצב גדילת הזקן (כאילו האם הגמירה שלי מהאוננות גוזלת טסטוסטרון שיכל להצמיח לי זקן?) כי אני מאונן דיי הרבה זה יכול להגיע לחמש פעמים ביום ואני מאונן מאז גיל 12.
תודה,
משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי משה,
ד``ר עידן מיליצ`ר28/03/2009אין קשר בין האוננות להתפתחות הזקן שלך. אל דאגה יהייה לך זקן לתפארת!! ולגבי האוננות.......האם שאלת ת'צמך מאיזו סיבה אתה מאונן 5 פעמים ביום?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני...
משה28/03/2009אני לא מאוננן בקביעות 5 פעמים ביום יש ימים שפחות ויש ימים שבכלל לא בדרך כלל שאני ממש חרמן ולומד אני מאון קצת ואז זה פעם או פעמיים אבל יש ימים שאני ממש חרמן ולא מתאפק, למה אתה שואל האם זה חריג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
