התפתחות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות מינית
    משה
    28/03/2009

שלום אני בן 17 חצי והשאלה שלי היא כזו,
    אני טיפה שעיר כאילו לא ממש כמו כל בן 17 אני התחלתי להתגלח בגיל 15.5 והיום יש לי קצת פאות כאלה על הלחיים, קצת על הסנטר והגרון אבל בעיקר בפאות ומתחת ללחיים.
    השאלה שלי היא כזו לאחרונה ראיתי ילדים שהחלו להתגלח הרבה יותר מאוחר ממני, אבל הזקן שלהם מתאבה יותר כאילו הוא כל פעם גדל ומתרחב על הלחיים והסנטר, לעומת שלי שניראה דיי תקוע ולא מתפזר, והשאלה היא דיי מטופשת אבל יכול להיותר קשר בין כמה שאני מאוננן לבין קצב גדילת הזקן (כאילו האם הגמירה שלי מהאוננות גוזלת טסטוסטרון שיכל להצמיח לי זקן?) כי אני מאונן דיי הרבה זה יכול להגיע לחמש פעמים ביום ואני מאונן מאז גיל 12.

תודה,
    משה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות מינית

הוספת תגובה

• הי משה,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    28/03/2009

אין קשר בין האוננות להתפתחות הזקן שלך. אל דאגה יהייה לך זקן לתפארת!! ולגבי האוננות.......האם שאלת ת'צמך מאיזו סיבה אתה מאונן 5 פעמים ביום?

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני...

משה
    28/03/2009

אני לא מאוננן בקביעות 5 פעמים ביום יש ימים שפחות ויש ימים שבכלל לא בדרך כלל שאני ממש חרמן ולומד אני מאון קצת ואז זה פעם או פעמיים אבל יש ימים שאני ממש חרמן ולא מתאפק, למה אתה שואל האם זה חריג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו