מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסויה28/03/2009
בערל כחודשים הורדתי ממשקלי כ-40 ק"ג וכיום אני שוקלת כ- 50 ק"ג.
לפני שהורדתי ממשקלי היה לי חבר שעזב אותי בגלל זה והשבוע הוא ניסה לנשק אותי ולהתחיל איתי.
האם עלי להסכים או לצאת ע משהו אחר?
דרך אגב אני בת 17 האם המשקל שלי נורמלי?
מצפה לתשובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 50 זה לא בסדר ועוד בגיל שלך
גג30/03/2009את שוקלת כמו ילדה בת 13 למרות שזה נפוץ להיות כמה שיותר רזה במטרה להיות "מושכת" יותר(לרוב נפוץ אצל מכוערות)זה לא בריא ולא עוזר להיות כזאת רזה,70-60 זה משקל נורמאלי וסביר,
בקשר ל"חבר" אם הוא היה איתך רק בגלל שלא היית קיסם שיניים אז אני לא מבין למה לפתח איתו מערכת יחסים רצינית כל שהיא במיוחד אם הוא מתנהג ככה ממש לא מומלץ לחזור אליו תמצאי מישהו אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית כל הכבוד לך!!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/03/2009להוריד כמעט חצי ממשקלך זו משימה לא קלה שמעידה על כח רצון אדיר!!!! שמרי על זה! לגבי הבחור....תעשי מה שאת מרגישה! אל תהיי איתו מתוך פחד ואל, לא להיות איתו מתוך כעס שעזב אותך. לכי אחרי ליבך!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)