שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסויה
    28/03/2009

בערל כחודשים הורדתי ממשקלי כ-40 ק"ג וכיום אני שוקלת כ- 50 ק"ג.
    לפני שהורדתי ממשקלי היה לי חבר שעזב אותי בגלל זה והשבוע הוא ניסה לנשק אותי ולהתחיל איתי.
    האם עלי להסכים או לצאת ע משהו אחר?
    דרך אגב אני בת 17 האם המשקל שלי נורמלי?
    מצפה לתשובה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• 50 זה לא בסדר ועוד בגיל שלך

גג
    30/03/2009

את שוקלת כמו ילדה בת 13 למרות שזה נפוץ להיות כמה שיותר רזה במטרה להיות "מושכת" יותר(לרוב נפוץ אצל מכוערות)זה לא בריא ולא עוזר להיות כזאת רזה,70-60 זה משקל נורמאלי וסביר,
    בקשר ל"חבר" אם הוא היה איתך רק בגלל שלא היית קיסם שיניים אז אני לא מבין למה לפתח איתו מערכת יחסים רצינית כל שהיא במיוחד אם הוא מתנהג ככה ממש לא מומלץ לחזור אליו תמצאי מישהו אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית כל הכבוד לך!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/03/2009

להוריד כמעט חצי ממשקלך זו משימה לא קלה שמעידה על כח רצון אדיר!!!! שמרי על זה! לגבי הבחור....תעשי מה שאת מרגישה! אל תהיי איתו מתוך פחד ואל, לא להיות איתו מתוך כעס שעזב אותך. לכי אחרי ליבך!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו