מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להריון..בבקשה תענוadi31/03/2009
אז ככה, מחר החודש מסתיים וכל החודש לא קיבלתי מחזור..
יש לי מחזור לא סדיר מאז ומתמיד [משו בערך מגיל 12..]ואני לא יודעת אם עוד קרה לי דבר כזה שחודש שלם לא קיבלתי מחזור..התחלתי לסמן ביומן את הימים שבהם אני מקבלת לפני כ- 4 חודשים..
יש לי חבר, לא קיימנו עדיין יחסי מין ואני בתולה אבל השאלה שלי היא כזאת:
קרה רק שתי פעמים-שלוש שהוא ניסה לראות אם אני מוכנה וחיכך את איבר מינו במיני וממש הייתה נגיעה ואיבר מינו היה בפתח איבר מיני..אני לא זוכרת שהרגשתי שהייתה רטיבות באיבר מינו [הנוזל שלפני] כשהייתה נגיעה..אבל זה מפחיד אותי כי אני לא מבינה למה לא קיבלתי כבר חודש שלם מחזור..האם במצב כזה יש חשש להריון[?!] דרך אגב אני בת 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי להוסיף ש..
adi31/03/2009המחזור שהיה לי חודששעבר התחיל ב26.2 והסתיים משהו בסביבות 4.3 ..
שזה כבר גולש לחודש הזה..אז האם זה נחשב כמחזור של החודש [ה-3] או מחזור של חודש שעבר?[ה-2]..כי יכול להיות שאולי הכול התבלבל לי והמחזור של החודש צריך להופיע בתחילת החודש הבא? שזה עוד כמה ימים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אלמונית31/03/2009נראלי שאת סתם לחוצה.....אולי עדיף שתקני ערכה ביתית אבל בגדול אני משערת שזה בגללל שהמחזור שלך לא סדיר....וכי הוא גלש לחודש השלישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון31/03/2009אני מבינה שהמחזור שלך אינו סדיר. מצד שני, את מציינת שכן היו מספר התנסויות מיניות כאלה ואחרות שכללו מגע של פין ופות. למען הסר חשש, מומלץ לשלול הריון לא רצוי בעזרת ערכה ביתית לבדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)