חשש להריון..בבקשה תענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון..בבקשה תענו
    adi
    31/03/2009

אז ככה, מחר החודש מסתיים וכל החודש לא קיבלתי מחזור..
    יש לי מחזור לא סדיר מאז ומתמיד [משו בערך מגיל 12..]ואני לא יודעת אם עוד קרה לי דבר כזה שחודש שלם לא קיבלתי מחזור..התחלתי לסמן ביומן את הימים שבהם אני מקבלת לפני כ- 4 חודשים..
    יש לי חבר, לא קיימנו עדיין יחסי מין ואני בתולה אבל השאלה שלי היא כזאת:
    קרה רק שתי פעמים-שלוש שהוא ניסה לראות אם אני מוכנה וחיכך את איבר מינו במיני וממש הייתה נגיעה ואיבר מינו היה בפתח איבר מיני..אני לא זוכרת שהרגשתי שהייתה רטיבות באיבר מינו [הנוזל שלפני] כשהייתה נגיעה..אבל זה מפחיד אותי כי אני לא מבינה למה לא קיבלתי כבר חודש שלם מחזור..האם במצב כזה יש חשש להריון[?!] דרך אגב אני בת 17

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון..בבקשה תענו

הוספת תגובה

• שחכתי להוסיף ש..

adi
    31/03/2009

המחזור שהיה לי חודששעבר התחיל ב26.2 והסתיים משהו בסביבות 4.3 ..

שזה כבר גולש לחודש הזה..אז האם זה נחשב כמחזור של החודש [ה-3] או מחזור של חודש שעבר?[ה-2]..כי יכול להיות שאולי הכול התבלבל לי והמחזור של החודש צריך להופיע בתחילת החודש הבא? שזה עוד כמה ימים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אלמונית
    31/03/2009

נראלי שאת סתם לחוצה.....אולי עדיף שתקני ערכה ביתית אבל בגדול אני משערת שזה בגללל שהמחזור שלך לא סדיר....וכי הוא גלש לחודש השלישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    31/03/2009

אני מבינה שהמחזור שלך אינו סדיר. מצד שני, את מציינת שכן היו מספר התנסויות מיניות כאלה ואחרות שכללו מגע של פין ופות. למען הסר חשש, מומלץ לשלול הריון לא רצוי בעזרת ערכה ביתית לבדיקת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו