מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר להריון !! דחוווף :(נועם ..01/04/2009
אז ככה .. לפני כחודש אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש .. כמו שכבר אמרתי אני הייתי עם תחתונים והוא בלי כלום .. ואחרי זה הוא דחף לי אצבעות.. וקיים החשש שאולי על האצבעות שלו היה זרע והוא נכנס אל תוך הנרתיק , שדבר זה אולי עלול לגרום להריון ..
אז לפני שבועיים קניתי ערכה לבדיקת הריון .. והתוצאה יצאה שלילית ..
אבל אני עדיין לא קיבלתי מחזור,
האם יש סיכוי שתוצאות הבדיקה שגויות ?... או שאולי המחזור פשוט מאחר [הוא לא סדיר...מאחר ואני על גלולות]
האם יש סיבה לדאגה?..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
נועם ..01/04/2009אה ואגב... עכשיו ראיתי שמישהי אמרה שלוקחים שתי חפיסות ברצץ זה עושה מחזור פעם בחודשיים או משהו כזה... אני לקחתי גגלולות יסמין עם הפרש של רק יומיים בין חפיסה הראשונה לשניה .. [בגלל החשש מההריון :\ ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כותבת שאת לוקחת
יפעת מקלר01/04/2009גלולות למנעת הריון, אם כך מדוע את דואגת??? את יכולה לקיים יחסי מין מלאים ללא חשש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך ...
נועם ..01/04/2009אם כך למה המחזור לא בא ?
יש לזה קשר ללקיחת שתי חפיסות זו אחר זו בהפרש יומיים בלבד ?
בדיקת הריון היא 100% בטוחה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה שיש סיבה
יפעת מקלר01/04/2009לדאגה, יחד עם זאת אני מציעה שתפני לרופא/ת נשים שלך לבדוק מדוע את לא מקבלת כבר שבועיים מחזור מאז שסיימת את החפיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)