שאלה חשובה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה..
    נועם ..
    01/04/2009

אני כיתה י' ... ויש לי חבר כבר שנה ..
    אני מרגישה אליו מתחחחח מייניי עצום!!! כאילו בא לי לשכב איתו כל פעם מחדש ... ובחיים לא שכבנו
    ממ רציתי לדעת אם זה יהיה לעשה רע לקיים איתו יחסי מין , ואם אני יותר מדי צעירה
    כי מצד אחד אני מרגישה הכי מוכנה והכי בטוחה איתו ומצד שני אני מפחדת לצאת "זונה" :\
    תעזרו לי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה..

הוספת תגובה

• ...

נועם ..
    01/04/2009

דחוף \=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועם שלום,

יפעת מקלר
    01/04/2009

את מספרת שיש לך חבר כבר תקופה ארוכה, שנה, וזה נשמע בין השורות שאת אוהבת אותו (כן?), מרגישה איתו בטוחה, נמשכת אליו ,ומוכנה מבחינה מינית. אז למה לא בעצם? למה שתרגישי אחר כך זונה? אין כל סיבה, אין רע בלשכב עם משהו שאוהבים ושנמשכים אליו. מצד שני, חשוב שתפעלי ממקום שבו את שלמה עם עצמך. זה לא יהיה נכון לעשות משהו כי משהו מבחוץ, יהיה זה יועץ או חברה קרובה, אמר לך. אם יש לך עדין פחדים ואת חוששת שאחר כך תרגישי רע עם עצמך, אז קחי לעצמך עוד זמן. כל החיים לפניך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו