מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב***04/04/2009
תראו אני משתתף בפורום הזה יותר משנה וחצי אבל עד עכשיו לא הבנתי תשובה מסוימת: קביעת הזהות המינית מתי זה נגמר כבר אני כל הזמן חושב על השאלה עם אני הומו או לא וזה כבר משגע אותי אני ממש לא רוצה להיות כזה ואני מוצא כל מיני סיבות לרוב ממש מטומתמות לכך שאני כן אני רוצה הלקים משפחה וילדים אבל אני פוחד שאני הומו!! וממש לא רוצה להיות כזה תענו לי בבקשה זה דחוף כבר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון06/04/2009אני מבינה שהמחשבות סביב הנטיה המינית שלך לכאן ולשם מאוד מעסיקות אותך, לדברייך זה "משגע אותך" ואתה "פוחד" מזה. אני ממליצה לך מאוד לא להישאר עם זה לבד, ולפנות להייעצות מקצועית בנדון. כמו כן, יש ארגונים ועמותות שגם יכולים ללוות אותך בתהליך של התחבטות עם עצמך בנדון, כגון: על"ם וארגון נוער גאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב
???08/04/2009האתרים שהאבת לי הם רק להומואיםן ואני ממש לא יודע אם אני כזה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה לפנייתך
מירב שרון08/04/2009" נוער גאה" הינו בין השאר ארגון התנדבותי הפועל למען נוער המתלבט בנטיותיו המיניות. ועל"ם זה עמותה לנוער במצוקה. ההורים שלך לא צריכים לדעת שפנית לעמותה כלשהי על מנת לקבל ליווי ותמיכה , זאת בחירה שלך אם אתה רוצה לשתף אותם או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אכן הומו...
חסוי08/04/2009כמעט כל מי שמתחבט עם עצמו בשאלה הזאת, מבחינה סטטיסטית כמובן (כך שזה מידע אמין), בסופו של דבר הוא אכן הומו.
אל תדאג, תוכל להקים משפחה יציבה ונורמלית בכל זאת. זה תלוי רק בך. זה קצת יותר קשה אך אפשרי. embrace it. אתה עוד תלמד לקבל את עצמך ותבין שאתה הומו ושזה בסדר. אתה עוד תראה:)
חוץ מזה, בן כמה אתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשתי התשובות
***08/04/2009תראו אני לא יודע אם ללכת למקום כלשהו כי אני ממש לא רוצה שהורי ידעו מזה .
אני בן 14 אבל אני ממש לר בטוח שאני הומו כנראה לא הבנתם אני מאוננן על סרטי לסיות נמשך אליהן ואפילו קיימתי יחסמין יבשים עם נערה בגילךי.
ועכשיו לחסוי ממש לא מעניין אותי מהסטטיסטיקה ואני מציע לך להתחיל לשקול מיחים כי אני יודע לרסן תשובות כאלה אבל יש כאלה שלא ושהיו נכנסים לחרדות!
ובכלל כנראה שלא הבנתם את מצבי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)