שאלה לגבי גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי גלולות
    שירה
    05/04/2009

הייי
    בזמן האחרון יש לי כאבים בגב התחתון ואני לוקחת נורופן כדי להפחית את הכאבים, כשהייתי אצל הגניקולוגית שלי יצא לנו לדבר וספרתי לה על זה והיא אמרה שאסור לקחת נורופן במקביל לגלולות יסמין (שאני נוטלת כבר חודשיים) רציתי לדעת אם זה נכון ומה האפשרויות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי גלולות

הוספת תגובה

• פני לפורום רפואת נשים

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורופן וגלולות

חנה
    07/04/2009

היי שירה! לי היתה בעיה דומה... רציתי לקחת וולטרן כמשכך כאבים לשריר ביד שמאוד כאב לי, אבל הרופא שלי אמר לי שאני אצטרך להפסיק עם הגלולות יסמין כשאני לוקחת את הוולטרן. זה היה ממש סיפור.. בסוף הלכתי לרופא נשים והוא החליף לי את הגלולות לפמינט. הוא אמר שאיתן אני כן יכולה לקחת את המשכך כאבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

שירה
    07/04/2009

יש לי רופא נשים אחרי החג ואני גם שוקלת להחליף וגם חברות שלי אמרו לי שכדאי לעבור לפמינט בגלל כל מיני סיבות אבל עד אז יש עוד זמן ואני לא יודעת אם להפסיק לקחת גלולות או לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו