איך יודעים אם מכורים לאוננות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יודעים אם מכורים לאוננות?
    שקדי
    05/04/2009

אני מאונן כל יום משהו כמו פעמיים ביום לפעמים יותר אני מכור לזה? ואם כן מה אפשר לעשות בכדי להפסיק כי זה מתחיל קצת להתריד אותי
    אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה שקדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגיד שקדי...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/04/2009

אתה מקיים יחסי מין או שאין לך חבר/ה? אם האוננות משבשת לך את סדר היום ומפריעה לך במהלך התקין....יש בעיה אם לא...אין בעיה.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חברה

שקדי
    05/04/2009

אין לי חברה זה לא משבש לי את מערך היום אבל בתוכי אני מרגיש שזה מפריע לי קצת אני מרגיש שאני עושה יותר מידיי ודיי קשה לי להפסיק/להפחית מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשקדי

noam@
    06/04/2009

מה אתה צריך לעשות ? כשאתה חרמן ובא לך לאונן פשוט תפסיק את עצמך. תשתמש בכוח הרצון שלך, ואם אתה לא יכול, אז לך ליד מישה ומהשפחה שלך ותראה טלויזיה או תשחק במחשב. ככה יהיו לך עיסוקים אחרים. אתה יכול לאונן פעם אחת ולגמור עם העניין. כל עוד זה לא מפריע לך בחיי היומיום אני לא מבין את הבעיה, אבל אם מפריע לך? פשוט תשתמש בכוח הרצון שלך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו