מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה ביותרמתבגרת06/04/2009
אני חייבת עזרה דחופה ממישהו מוסמך, כי אני לחוצה נורא
רציתי לדעת אם יכול להיוותר מצב שבו גם אם אני עדיין בתולה (קרום הבתולים שלי שלם ואינו קרוע) ואני וחבר שלי היינו באיזשהו אקט מיני .. יכול להיות שקצת זרע היה באיזור איבר המין שלי, אך לא הייתה חדירה
האם יכול להיות שיש אפשר שאני אכנס להריון? מומלץ לקחת פוסטינור? עברו מאז כ-4 שעות
תודה רבה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון06/04/2009אין קשר - יש קרום עדיין או אין קרום, אם היה מגע של פין ופות ללא שום אמצעי מניעה יש סיכון להריון לא רצוי וכן מומלץ לקחת פוסטינור. ולהבא כדאי לגשת לרופא/ת נשים ולבקש מרשם לגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא
מתבגרת07/04/2009שלא היה מגע של פין ופות .. קצת קשה לי להסביר את זה
איבר המין שלו התחכך בשלי אבל כשאיזור הכיפה ממנו נפלט הזרע לא נוגע באיזור איבר המין שלי
פשוט היו סיטואציות בהן למשל אני טעמתי זרע בלשוני .. כמה דקות אחר כך התנשקנו ולאחר מכן הוא עשה שימוש עם הלשון שלו באיבר המין שלי ..
אני מודאגת שלקיחת פוסטינור תהייה מיותרת ואני רק בת 16 וכמה חודשים, לא יודעת מה לעשות...
אנא עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה לשאלתך
מירב שרון08/04/2009אם לא היה מגע ישיר של פין ופות אז אין לך סיבה לדאגה. אני כן ממליצה בחום לא לשחק עם "אש" ולהגיע לרופא/ת נשים לצורך קבלת מרשם לגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)