שאלה דחופה ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ביותר
    מתבגרת
    06/04/2009

אני חייבת עזרה דחופה ממישהו מוסמך, כי אני לחוצה נורא
    רציתי לדעת אם יכול להיוותר מצב שבו גם אם אני עדיין בתולה (קרום הבתולים שלי שלם ואינו קרוע) ואני וחבר שלי היינו באיזשהו אקט מיני .. יכול להיות שקצת זרע היה באיזור איבר המין שלי, אך לא הייתה חדירה
    האם יכול להיות שיש אפשר שאני אכנס להריון? מומלץ לקחת פוסטינור? עברו מאז כ-4 שעות
    תודה רבה לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה ביותר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    06/04/2009

אין קשר - יש קרום עדיין או אין קרום, אם היה מגע של פין ופות ללא שום אמצעי מניעה יש סיכון להריון לא רצוי וכן מומלץ לקחת פוסטינור. ולהבא כדאי לגשת לרופא/ת נשים ולבקש מרשם לגלולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא

מתבגרת
    07/04/2009

שלא היה מגע של פין ופות .. קצת קשה לי להסביר את זה
    איבר המין שלו התחכך בשלי אבל כשאיזור הכיפה ממנו נפלט הזרע לא נוגע באיזור איבר המין שלי

פשוט היו סיטואציות בהן למשל אני טעמתי זרע בלשוני .. כמה דקות אחר כך התנשקנו ולאחר מכן הוא עשה שימוש עם הלשון שלו באיבר המין שלי ..
    אני מודאגת שלקיחת פוסטינור תהייה מיותרת ואני רק בת 16 וכמה חודשים, לא יודעת מה לעשות...

אנא עיזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה לשאלתך

מירב שרון
    08/04/2009

אם לא היה מגע ישיר של פין ופות אז אין לך סיבה לדאגה. אני כן ממליצה בחום לא לשחק עם "אש" ולהגיע לרופא/ת נשים לצורך קבלת מרשם לגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו