מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בשוקצילה ברק07/04/2009
אתם הורסים לילדים את החיים ואת ההתפתחות האישית שלהם על כל עצות אחיתופל האלו במקום לתת להם עצות איך הם חיים את החיים שלהם בשלמות אתם מכניסים אותם לניבכי נפש שהם לא ידעו לצאת מהם אלו הם בוגרי האוניברסיטאות של ישראל?? מהיכן אתם שואבים את הרשעות הזאת להמליץ לילדים לקיים יחסי מין בלי עם תלמדו אותם לפתח את האישיות שלהם שיהיו אנשים רחבים הפורום הזה הוא תת רמה באופן קטסטרופלי אני מקווה שתעשו קצת דין וחשבון לראות לאן אתם מובילים את הילדים המבולבלים הללו בתקווה לעולם יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצילה ברק
noam@07/04/2009וואו, את מגזימה.
הפורום הזה פשוט כנה ואמיתי. אם מישהו שואל אם זה בסדר לקיים יחסי מין בגיל 14 אנחנו לא אומרים לו-תעשה יחסי מין ! . אומרים לו שאם יש אהבה וכבוד הדדי, ואם יש אמצעי מניעה, ואם אתה מוכן, ורק אז-תקיים יחסי מין.
ילדות שואלות פה אם לקחת פוסטינור-ואם אנחנו לא היינו אומרים להם, מי כן?
בנים שואלים פה את אורך הפין שלהם למשל, ואנחנו מרגיעים אותם, זה התפקיד של מי שעונה בפורום הזה.
האנשים שנכנסים לפה הם בני נועל בני13+, לא נתקלתי בהרבה פחות מהגיל הזה, ותאמיני לי שאנחנו רק נותנים להם תשובות ומרגיעים אותם, לא מלחיצים אותם ויורדים עליהם. אנחנו לא מגלים להם מילים חדשות, תאמיני לי, אנחנו מספקים תשובות כנות לשאלות שלהם.
תפרטי קצת יותר מה את חושבת, אני באמת מתעניין לדעת מה הבעיה שלך עם הפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שווה בכלל להגיב לאנשים כמו צילה.
חסוי08/04/2009בושה מה שהיה לצילה להגיד.. ברור לכולנו שזה לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)