צריך עזרה ויעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה ויעוץ
    ירון
    09/04/2009

שלום, כבן 16 ... השאלה שלי היא מאד פשוטה, האם יש מידה לקונדומים?
    אם כן, איך זה הולך?
    אם לא, איך אני ידע מה לקנות ככה שזה יתאים לי ושלא יבזבז לי תכסף על דבר שלא מתאים לי?

אשמח ליעוץ ולעזרה בנושא, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה ויעוץ

הוספת תגובה

• קונדומים לרשותך...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/04/2009

-( המספר הראשון משמאל יתייחס לקוטר בסיס הקונדום, השני לקוטר העיצוב האנטומי שבקצהו- אזור הפיטמה והשלישי- לאורך.)
    Extra Safe [אריזה כחולה]- 205, 63, 56 עבים יותר, חומר סיכוך מוגבר. מספק בטיחות נוספת, עיצוב Easy-To-Use, עיצוב אנטומי. ריח גומי מופחת, 12 באריזה.
    Safe Play [אריזה סגולה]- 205, 63, 56 עבים יותר, חומר סיכוך מוגבר, דופן ישרה. 12 באריזה. (דומה מאוד לExtra Safe)
    Avanti [אריזה בצבע סגול-חזק]- 180, 64, 56 מן החדישים ביותר, עשוי מדיורן (פוליאוריתן) שהוא חזק פי שניים מגומי, דק במיוחד לרגישות מרבית אך בטוח יותר!
    מוליך חום ליצירת תחושה טבעית, שקוף וחסר ריח, בטוח לשימוש לרגישים ללטקס[]ניתן להשתמש בשמנים מינראליים עם קונדום זה! 5 באריזה.
    Elite [אריזה סגולה]- 205, 63, 56 חומר סיכה מוגבר, שקוף, מופחת ריח. 6/12 באריזה.
    Gossamer [אריזה בצבע טורקיז]- 178, 52, 52 דפנות ישרות, חומר סיכה עדין ומשופר, לשימוש בטוח. 12 באריזה.
    Featherlike [אריזה אדומה]- 205, 63, 56 דקים במיוחד לתחושה מרבית, ריח מופחת, שקופים בעלי עיצוב אנטומי. 5 באריזה.
    Sensation [אריזה כתומה]-178, 53, 53 חספוס ייחודי בצורת נקודות להנאה ותחושה מוגברת, מופחת ריח. 12 באריזה.
    Ribbed [אריזה ירוקה]-178, 53, 53 בעל צלעות רטט להנאה מוגברת בקיום יחסי מין, משומנים בחומר סיכה מעולה, צבע אלמוג. 12 באריזה.
    Select [אריזה כתומה]- 178, 52, 52 בטעמי תפוז, תות-בננה ומנטה.
    Select Temptation [אריזה חומה]- קונדומים בצבע שוקולד במגוון טעמי שוקולד שונים לגיוון יחסי המין- שוקולד-תפוז, שוקולד-קוקוס, שוקולד-מנטה ושוקולד-חלב.
    Pleasure Mix [אריזה בצבע כחול מתחלף]- מכיל שלושה מכל אחד מן הבאים: Featherlike, Ribbed, Sensation, Select Temptation [שוקולד תפוז]
    Performa- [אריזה אפורה עם סטופר עליה]- קונדום במכיל חומר אלחוש ועוזר לעיכוב השפיכה.
    Condomi-(כאן המספר השני יציין את עובי דופן הקונדום)
    Super Safe [אריזה כחולה]- 185, 0.06, 52 לטקס טבעי, שקופים, חומר סיכה קוטל זרע.
    Ultra Thin [אריזה ורודה]- 185, 0.05, 52 דקים במיוחד, משומנים, שקופים.
    Nature [אריזה כתומה]- 185, 0.06, 52 שקופים, משומנים.
    Stimulation [אריזה ירוקה]- 185, 0.06, 52 ורודים, בעלי בליטות וצלעות, בעלי מבנה אנטומי, משומנים.
    XXL [אריזה סגולה]- 200, 0.06, 54 גדולים במיוחד, שקופים, משומנים.
    Mix [אריזה אדומה]- 185, 0.06, 52 מכיל שלושה מכל אחד מהבאים: Stimulation, שקופים, שקופים דקים במיוחד ואדומים בריח תות שדה.

R3- (כולם נעים במידות הסטנדרט 170-180, 0.06, 52-54)
    Free Love [אריזה כסופה]- מבנה אנטומי, טבעי, משומנים ומחוספסים.
    Pure Love [אריזה זהובה]- מבנה אנטומי טבעי, משומנים במיוחד- חומר סיכה מעולה.
    Classic [אריזה כחולה-אפורה]- שקופים, משומנים.
    Super [אריזה ירוקה]- דקים ומשומנים במיוחד, שקופים.
    דה-לוקס [אריזה כחולה]- שקוף, לטקס טבעי.

LifeStyles- (כולם במידות הסטנדרט 185, 0.06, 52. כולם משומנים, כמצוין על האריזה)
    מבחר צבעים [אריזה בצבע גוף]- לריגוש והנאה, קונדומים במבחר צבעים.
    חזק ורגיש [אריזה ירוקה-כהה]- בשימוש נכון, סיכויי קריעה מינימאליים, דקים.
    עיצוב מיוחד [אריזה בצבע טורקיז]- עיצוב להתאמה טובה יותר ולתחושה טובה יותר, מגע טוב יותר.
    משומנים עם קוטל זרע [אריזה סגולה]- משומנים במיוחד ומצוידים בקוטל זרע בתוך הקונדום ומחוצה לו.
    צלעות רטט [אריזה כחולה]- ריגוש מקסימאלי לשני בני הזוג.
    רגישים במיוחד [אריזה כחולה-אפורה]- דקים וחזקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד דבר קטן ...

ירון
    10/04/2009

א. המספרים שרשמת אותם הם באיזה קנה מידה ? (אני מנחש במ"מ רק ליתר ביטחון)
    ב. המספרים כתובים גם על האריזות? או שעל האריזות כתובה איזה שהיא אות כמו למשל S שמייצגת סטנדרט במספרים באורך 178-200? (זאת דוגמא בלבד).

שוב, תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו