עזרה לא הייתה מזיקה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לא הייתה מזיקה...
    איתי 15
    10/04/2009

שלום אני בן 15 וחצי ויש לי לי פין באורך 14 ס"מ והיקף של 12 ס"מ רציתי לדעת האם עם גודל כזה של זין אני יוכל לענג אישה? היו לי כבר כמה מצבים שיכלתי להחדיר אבל נורא התביישתי והרגשתי נבוך... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לא הייתה מזיקה...

הוספת תגובה

• לאיתי שלום

מירב שרון
    10/04/2009

הכול בסדר עם האורך והיקף הפין שלך. וכדאי שתכניס לעצמך לראש שזה ממש לא הגודל שקובע אלא האם אתה מכיר את חברתך ויודע איך לענג אותה. כאן חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה, לבקש מחברתך שתכוון אותך איפה לגעת בה כדי לעזור לה להגיע לאורגזמה. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן ובכלל לא מהחדירה עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

איתי 15
    04/05/2009

מה גודל הפין הממוצע של ילדים בגילי? (14-16) ומהו ההיקף הממוצע...

תודה רבה לעוזרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורך הפין

חסוי
    05/05/2009

אם אורך כזה ברור שאתה יכול לענג חוץ מזה בקשר לאורך זה עניין אישי יש בנות שאוהבות נגיד עבה וקצר ויש כאלה ארוך ודק חוץ מזה הפין שלך יכול לגדול עדגיל 21

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו