לא רוצה לשכב איתו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לשכב איתו
    גל
    11/08/2007

יש לי חבר כבר חצי שנה. הוא בן 20 ואני בת 17. אני אוהבת אותו, אבל לא רוצה לקיים יחסים מלאים, בין היתר בגלל שהוא סיפר לי שבעבר היתה לו מחלת מין (פפילומה). היום הוא אומר שהוא מצטער שסיפר לי כי עכשיו אני משתמשת בזה נגדו. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לשכב איתו

הוספת תגובה

• נו מה את רוצה אל תישכבי איתו למרות

גבר גבר
    12/08/2007

שאני לא מבין כל כך מה עוצר בעדך אם תאונני תביני כמה כיף זה יכול ליהיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הסיבה העקרית

יפעת מקלר
    13/08/2007

לכך שאת לא רוצה לשכב איתו היא מאחר שבעבר היה לו וירוס פפילומה, אני מציעה לך להכנס לאתר
    www.hpv.co.il שם תוכלי לקבל מידע על הנושא .וירוס הפפילומה (HPV) נפוץ ולמרות זאת חשוב לדעת עליו יותר (סוגי הוירוס, השלכות וכו'). בין היתר את יכולה לבקש מבן זוגך להבדק שוב כדי להיות בטוחה שהוא בריא לחלוטין. אבל מכיון שאת אומרת שזו לא הסיבה היחידה, תמשיכי להיות נאמנה לעצמך, עד שתרגישי אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו