טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי חבר כבר חצי שנה. הוא בן 20 ואני בת 17. אני אוהבת אותו, אבל לא רוצה לקיים יחסים מלאים, בין היתר בגלל שהוא סיפר לי שבעבר היתה לו מחלת מין (פפילומה). היום הוא אומר שהוא מצטער שסיפר לי כי עכשיו אני משתמשת בזה נגדו. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לכך שאת לא רוצה לשכב איתו היא מאחר שבעבר היה לו וירוס פפילומה, אני מציעה לך להכנס לאתר www.hpv.co.il שם תוכלי לקבל מידע על הנושא .וירוס הפפילומה (HPV) נפוץ ולמרות זאת חשוב לדעת עליו יותר (סוגי הוירוס, השלכות וכו'). בין היתר את יכולה לבקש מבן זוגך להבדק שוב כדי להיות בטוחה שהוא בריא לחלוטין. אבל מכיון שאת אומרת שזו לא הסיבה היחידה, תמשיכי להיות נאמנה לעצמך, עד שתרגישי אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד