יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה
    חסוי!!
    12/08/2007

אני בן 14 וחצי ואני נורא מתענין בבנות לנסות לשכב עם מישהי זה טיבעי אני ממש רוצה לראות לגעת למרות שאני מחנוך והכל ואני לא נכנס לאתרים זה פשוט מעניין אותי לדעת זה טביעי ומה עושים עם גירוי הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה

הוספת תגובה

• אכן מאוד טבעי מה שקורה

יפעת מקלר
    12/08/2007

לך, ולכן היתי ממליצה לך לאונן.במקביל כדאי לך לרכוש ספר הדרכה טוב שמיועד למתבגרים, כשזה עדיף באמת על גלישה באתרים. לגבי הענין של -לראות ולגעת, אני מאמינה שזה יהיה כשתהיה בתוך קשר שיש בו אינטימיות ורגשות נעימים. רוב הבנות לא רוצות שיגעו בהן כמו בחפץ בלי שום דבר רגשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת יש לי שאלה

חסוי!!
    13/08/2007

תשמעי אני כן מאונן אבל אני פשוט מתגרה כאליו להיות עם אישה לראות מישהי ערומה הוא את איבר המין אני יודע שזה נשמע טפשי אבל זה שונה מלאונן זה כאליו עולם אחר להיות עם מישהי שהכל חשוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון, יש הבדל בין

יפעת מקלר
    13/08/2007

לדמיין,בין לראות ובין לגעת. אין מה לעשות כרגע, חוץ מלהאמין שיבוא יום, וכשתמצא את עצמך בתוך קשר, תוכל לתת ביטוי למיניות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו