זקוקה לעזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרתכם
    naname
    15/04/2009

אף פעם לא שכבתי עם מישהו.. ואתמול זה היה הפעם הראשונה שלי עם החבר. בהתחלה הייתה חדירה לשנייה-שתיים של הכיפה ורק אז הוא שם קונדום! אני ממש מפחדת שהשנייה הזאת יכולה לגרום לי להיכנס להיריון. ודרך אגב, קראתי בכמה פורומים שתמיד בפעם הראשונה יש דימום קל ולי לא היה! האם זה מעיד על משהו?? אני נורא לחוצה עכשיו ויש לי מן הרגשה של טעות בנוגע לאתמול וגם יש לי תחושה של בחילות ורעד מידי פעם.. למה? אני אשמח לעזרתכם, תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרתכם

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    16/04/2009

מספיק שנייה אחת או שתיים של חדירה כדי שיהיה "פנצ'ר", לכן למען הסר חשש, כדאי לך לקחת פוסטינור. להבא, חשוב שהקונדום יהיה על הפין טרם החדירה. רצוי שתתחילי לקחת גלולות כי זה יותר יעיל במניעת הריון לא רצוי מאשר קונדום. לגבי דימום - לא חייב להיות דימום בפעם הראשונה זה לא מעיד על כלום. ולגבי הבחילות והרעידות - קרוב לוודאי שזה בגלל החרדות שיש לך סביב הריון לא רצוי בעקבות חדירה בלי קונדום בשניות הראשונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי..

naname
    16/04/2009

האם אפשר לדעת על הריון על ידי סימנים עוד לפני בדיקת ההריון?

ותודה רבה על התשובה מקודם!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

noam@
    16/04/2009

אם הכיפה הייתה והוא לא גמר אז בטח שלא יכול להיות הריון.
    בטוח שבכזה זמן לא היה נוזל מקדים שהיה יכול לטפטף עד סוף הנרתיק, ואם הוא לא גמר אז אין מצב להריון !
    הדימום נובע מקריעה של קרום הבתולין, ולא לכל הנשים יורד דם אך לרוב..אין שום בעיה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

noam@
    16/04/2009

אם הכיפה הייתה והוא לא גמר אז בטח שלא יכול להיות הריון.
    בטוח שבכזה זמן לא היה נוזל מקדים שהיה יכול לטפטף עד סוף הנרתיק, ואם הוא לא גמר אז אין מצב להריון !
    הדימום נובע מקריעה של קרום הבתולין, ולא לכל הנשים יורד דם אך לרוב..אין שום בעיה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו