עזרההה! אשמח אם גם בנים יענו לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרההה! אשמח אם גם בנים יענו לי...
    חסויה
    15/04/2009

אני וחבר שלי לא יכולים לקיים יחסי מין מלאים בתקופה הזאת בגלל בעיה פיזית שיש לי שבגללה יש לי כאבים בחדירה. חבר שלי מקבל את זה בהבנה שלמה ואין לו בעיה לחכות, ובינתיים הוא מענג אותי בדרכים אחרות שלא כוללות חדירה, כמו נגיעה וליקוק. הבעיה היא שכבר לא נעים לי ממנו, כי כל פעם הוא זה שמענג אותי ואני כמעט פסיאבית לגמרי. השאלה שלי היא איך אני יכולה לענג אותו באיבר המין ואולי גם במקומות אחרים, שלא ירגיש שהוא עושה את כל העבודה בסקס?
    אני אשמח לקבל הצעות ורעיונות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• את יכולה למצוץ לו או תעשו סקס אנלי

חסוי
    15/04/2009

או שאתם יכולים לעשות פרפר(זה כשהוא "מחדיר" את הזין שלו בין הציצי שלך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית שלום

מירב שרון
    15/04/2009

חשוב שישנה הבנה מצד החבר שלך, ושהוא מקדיש זמן לענג אותך גם בדרכים אחרות בתקופה שבה לא מתאפשרת חדירה בזמן הסקס. את מציינת שנמאס לך להישאר פאסיבית אז תיקחי מושכות לידייך ותעשי לו את כל מה שהוא עושה לך. אני ממליצה על תקשורת מינית פתוחה, הכי כדאי שתבררי איתו מה הוא היה רוצה שתעשי לו שיגרום לו לעונג. אותו כנ"ל לגבייך, תאמרי לו מה את רוצה שהוא יעשה לך שיענג אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו